Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Július 12. 10:39, péntek | Helyi

Döntetlen az első hazai edzőmérkőzésen

Döntetlen az első hazai edzőmérkőzésen

A Credobus Mosonmagyaróvár szerdán 17 órakor a MOL Fehérvár FC második csapatát fogadta a Wittmann Antal Parkban.

A felkészülési időszak első hazai edzőmeccsén nem kezdett rosszul az MTE, a vezetést mégis a fehérváriak szerezték meg. Nem sokáig örülhettek azonban a vendégek, mert a 13. percben egy szép támadást követően Laki Balázs egyenlített. Az első félidőben több lehetőség is adódott Király József csapata előtt, de ezeket nem sikerült gólra váltani. A második félidő kevés szép jelentet hozott, gólt pedig egyik csapat sem tudott szerezni, így a Mosonmagyaróvár döntetlennel zárt első hazai edzőmeccsén. Folyatatás szombaton 11 órától az NB II-es Dorog otthonában.

Credobus Mosonmagyaróvár – MOL Fehérvár FC II 1-1 (0-0)
Felkészülési mérkőzés, Wittmann Antal Park, Mosonmagyaróvár
Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich (46. Boros) – Bohner (72. Tamás), Vadász (65. Sziklási), Debreceni, Vajda (46. Darázs), Czár, Bakos, Mundi (46. Szegi), Laki (46. Dobrovolszki), Jasarevic (46. Szalánszki), Hamar. Vezetőedző: Király József
A Credobus Mosonmagyaróvár gólszerzője: 13. Laki Balázs

Király József, a Credobus Mosonmagyaróvár vezetőedzője:A felkészülés harmadik hetében vagyunk, talán ennek is volt köszönhető, hogy ma tompábban futballoztunk. Pozitívum volt, hogy miután hátrányba kerültünk, szinte rögtön sikerült egyenlíteni, ráadásul Laki Balázs egy remek akciót zárt le góllal. A folytatásban volt 2-3 gólszerzési lehetőségünk, amelyeket nem tudtunk kihasználni, mert egy kicsit pontatlanok voltunk. A második félidőre erőben és játékban is elfogytunk, de nem csüggedünk, dolgozunk tovább. A játékosok profin állnak a munkához, jól végzik a dolgukat, ennek pedig meglesz az eredménye.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.