Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2017. Október 07. 00:00, szombat | Helyi
Forrás: MOCISZ

Ismét civil nap a Flesch Központban

Ismét civil nap a Flesch Központban

Mosonmagyaróvár Önkormányzata és a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség október 7-én, szombaton a Flesch Károly Kulturális Központban rendezi meg a XVIII. Mosonmagyaróvári Civil Nap programjait.

A rendezvény 10 órakor az ünnepélyes megnyitóval kezdődik. Köszöntőt mond Dr. Árvay István polgármester és Nagy Sándor, a Mosonmagyaróvári Civil Szövetség elnöke.
Műsorral közreműködnek a Mosonyi Mihály Zeneiskola növendékei. Ezt a civil díjak átadása követi. Az arra érdemes civil szervezetek a város által adományozott „Mosonmagyaróvár Város Civil Társadalmáért” díjat és a Civil Szövetség által adományozott „Az év civil szervezete” díjat vehetik át. Gazdasági szervezetek pedig
adományozói tevékenységükért „Az év mecénása” fődíjat és két különdíjat vehetnek át.
A díjazottakat pezsgős koccintással köszöntik a Civil Nap résztvevői. A megnyitó után nyílik a civil börze, melyen mosonmagyaróvári civil szervezetek mutatkoznak be tárgyiasult formában az aulában kialakított standokon.

A díjátadást kulturális bemutatók követik. A műsorban fellép: a Mosonmagyaróvári
Country Klub (vezető: Marczinkó Lajosné), a Margaréta Nyugdíjas Klub Szederinda Néptánccsoportja (vezető: Radákné Litresits Anikó), Hungarythmic SE tánccsoportja (vezető: Varga Eszter), az En l air tánccsoport (vezetője: Csonka Réka Orsolya), a Hedonism Crew és a MadKidz breakcsoport (vezetők:
Lippert Márton és Vecsei Tamás) és a Nagycsaládosok Életfa Egyesületének tánccsoportja (vezető: Vargáné Gimesi Ildikó).
Körülbelül 11 órakor egészségügyi szűrésekre kerül sor a Magyar Máltai Szeretetszolgálat szakmai támogatásával. Nyújtott szolgáltatások: koleszterin mérés, vérnyomás mérés, vércukor mérés.
A Mosonmagyaróvári Civil Szövetség minden érdeklődő mosonmagyaróvárit szeretettel vár a Mosonmagyaróvári Civil Napon!

Bemutatkozó szervezeteket várnak civil börzére

A rendezvény egyik programja lesz a civil börze, melyen dokumentumokkal (fényképek, plakátok, a közösség által készített termékek, a közösség által használt eszközök, stb.) mutathatja be egy-egy közösség tevékenységét. A bemutatókhoz asztalokat, tárlókat, paravánokat biztosítunk.
Alegjobb standot felállító közösséget elismerésben részesítjük.
Acivil börzére a jelentkezési határidő: 2017. szeptember 30.
Ajelentkezési lap letölthető a honlap friss hírek menüpontja alól. Jelentkezés a
217-388 telefonszámon, vagy az info@movarkultura.hu címen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.

2024. Február 20. 11:51, kedd | Helyi

Mit kezdjünk veszteségeinkkel?

Igazi Barbara személyiségfejlesztő, Gyászfeldolgozás Módszer specialista, integrál tanácsadó \"Mit kezdjünk veszteségeinkkel?\" című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban.