Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Február 16. 08:03, csütörtök | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Kőkemény: továbbjutott a Megasztárban, majd felhívták: mégsem

Kőkemény: továbbjutott a Megasztárban, majd felhívták: mégsem

Bach Szilvia humorista lánya, Danics Dóra bekerült a Megasztár legjobb 24 versenyzője közé, akik szinte már ott állnak az élő műsor kapujában.

Egy váratlan telefonhívás azonban szertefosztotta Dóra álmait: közölték vele, hogy mégsem jutott be a legjobbak közé.

- Dóra minden rostán túljutott! Aztán eljött a nap, amikor a legjobb 24 közé jutásért állt a színpadra az ítészek elé. Meg is tette a magáét, hárman a zsűritagok közül megnyomták a gombot, kigyulladtak a zöld lámpák, mindenki gratulált neki a stábtagok közül - árulta el az Új Ásznak a versenyző egyik közeli barátja, majd hevesen folytatta.

- Ezek után szegénykém nagy boldogan tervezgette a napjait, már azt is kitalálta, hogy milyen dalokat visz a párbajra. Majd két héttel a meghallgatás után felhívták telefonon és közölték vele: mégsem jutott be a legjobbak közé. Később megtudtuk, hogy állítólag nem is 24 embert választott ki aznap a zsűri, hanem sokkal többet, hogy az ítészekkel együtt a produkció vezetősége is választhasson a versenyzők közül. De akkor miért nem mondták meg előre, hogy aki továbbjut, még nem biztos, hogy bekerül a legjobbak közé? Nem értem, hogyan lehet így játszani az emberek lelkével! Ez olyan, mintha valaki megkapná álmai állásajánlatát, de a munkakezdés előtt egy nappal felhívnák, hogy bocsi, mégsem te fogod betölteni a helyet. Ennél nagyobb gerinctelenséget elképzelni sem lehet - szögezte le Dóráék barátja.

Koltay Tamás, a TV2 szóvivője a következőképpen reagált a vádakra:

- Érthető, hogy érzékenyen érinti őket, ha a sok munka és felkészülés ellenére mégsem jutnak be a legjobb huszonnégy közé. Idén minden eddiginél több kiváló énekes csatlakozott a tehetségkutatóhoz, a Megasztár szabályai szerint azonban csak azok az énekesek mérhetik össze tudásukat a párbajepizódokban, akiknél a zsűri egyértelműen kijelenti, hogy bejutottak a 24-be, illetve akik legalább három igent kaptak, és a zsűri utólag beválogatja őket a legjobb 24 közé. Danics Dóra három igent kapott, ám végül a zsűri úgy döntött, hogy a produkciója alapján nem folytathatja a versenyt - mondta el a TV2 szóvivője.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára