Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. November 08. 00:00, péntek | Helyi
Forrás: mkc.hu

MKC-ETO: nem borult a papírforma

MKC-ETO: nem borult a papírforma

Táblás ház fogadta a Motherson-Mosonmagyaróvár és a Győri Audi ETO KC csapatait pénteken este az UFM Arénában.

A hangulatra tehát nem lehetett panasz, de ez most mintha kicsit nyomta volna a hazai gárdát. A megilletődött kezdést pedig gyorsan kihasználták a győriek, akik ezután már könnyed, papírforma győzelmet arattak.

Motherson-Mosonmagyaróvár – Győri Audi ETO KC 21 – 35 (7 – 17)
Mosonmagyaróvár, UFM Aréna, 1200 néző. V: Marton, Szabó E.

MKC: HERCZEG - Katona 2 (2), Popa 4, Tilinger 3 (1), Horváth B. 1, Hudák 1, Hajtai 3. Csere: DÁNYI (kapus), De Souza 1, Szalai Zs., Bardi 1, Lancz 1 (1), Gyimesi, Kellermann D. 3 (2), Domokos 1, Papp. Edző: Bognár Róbert.

ETO: LEYNAUD - Faluvégi 2, NZE-MINKO 6, OFTEDAL 6, EDWIGE 5, Brattset 2, Görbicz 1 (1). Csere: Kiss É. (kapus), Hansen 3, Amorim 2, Bulatovic 3, Knedliková 3, Puhalák 1, Kurtovic 1. Edző: Danyi Gábor.

Kiállítások: 10, ill. 4 perc
Hétméteresek: 7/6, ill. 2/1



Különösen a támadások során rontott sokat a mérkőzés elején az MKC és az így eladott labdákból könnyen szerzett gólokat a villámgyors ETO. Hátrányban is sokat játszott a hazai csapat és ez sem volt kedvező a győriek ellen. Herczeg Lili bravúrjai egy darabig mérkőzésben tartották a mosonmagyaróvári gárdát, de az ETO előnye folyamatosan növekedett. Húsz perc játék után már tíz gól volt a különbség a két csapat között, amire egyértelmű magyarázatot adott az, hogy az MKC mindössze hét gólt szerzett az első félidőben.


A szünet után többet próbálkoztak cserékkel a csapatok, de a játék képe ekkor még nem sokat változott. Dányi Bernadett is bemutatott néhány szép védést, de az ETO lerohanásival szemben nem sokat tehetett. A védekezéssel ekkor már kevesebbet törődtek a csapatok és a nagy rohanásban, egy kicsit fel is bátorodott az MKC. Felzárkózni igaz nem sikerült, de a hajrában már mindkét csapattól láttak szép megoldásokat és gólokat a nézők.



Bognár Róbert: - Egy kicsit csalódott vagyok, mert nem kellett volna ennyire megijednünk a Győri Audi ETO KC csapatától. Az egyértelmű, hogy a mi csapatunk más célokért küzd, de ennél azért, különösen a mérkőzés első játékrészben mindenképpen többet vártam. Nem akartunk csak védekezni, mert mi nem vagyunk olyan csapat, de csak a találkozó utolsó negyedében mutattuk meg, hogy mit tudunk.

Danyi Gábor: - A mi kettős terhelésünk közben kimondottan jó volt ez a találkozó, mert nagyszerű hangulatban kézilabdáztunk egy nagyon sportszerű ellenfél ellen. A mérkőzés előtt nem számítottam arra, hogy ennyire kézben tudjuk tartani majd a játékot. Az MKC azonban egy kicsit megilletődötten kezdett, ezért hamar elhúztunk öt-hat góllal, ez pedig tulajdonképpen meg is határozta a mérkőzés későbbi kimenetelét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.