Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Július 16. 23:06, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Nyolc újonnan kiképzett tűzoltó kezdte meg szolgálatát megyénkben

Nyolc újonnan kiképzett tűzoltó kezdte meg szolgálatát megyénkben

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon hetvenkilenc, frissen végzett tűzoltó esküdött föl a hivatására július 12-én.

Közülük nyolcan a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományában teljesítenek szolgálatot.

Az esküt tevő tűzoltók öthónapos kiképzést tudhatnak maguk mögött. A fiatalok kiválóan vették az első akadályt, mindannyian sikeresen elvégezték a tűzoltó szakképzést. A nyolc újonnan kiképzett tűzoltó közül négyen - Bucsi Bence tűzoltó őrmester, Kerekes Szabolcs tűzoltó őrmester, Somogyi András tűzoltó őrmester és Varga Áron Frigyes tűzoltó őrmester - a Győri Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon teljesítenek szolgálatot. Kiss Tamás Dávid tűzoltó őrmester és Takács Gábor tűzoltó őrmester a Mosonmagyaróvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokságon, Kiss Bence István tűzoltó őrmester és Sashalmi Tibor tűzoltó őrmester pedig a Kapuvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság Csornai Katasztrófavédelmi Őrsénél kezdte meg a munkát beosztott tűzoltóként.

Az újoncokat Sári Ákos tűzoltó alezredes, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese fogadta igazgatóságunkon, ahol gratulált nekik a képzés sikeres elvégzéséhez. Az igazgatóhelyettes elmondta, hogy az elmúlt hónapokban megkapták az elméleti alapokat, amelyre építkezni kell, de az igazi gyakorlati munka, a tűzoltóvá válás most kezdődik az új munkahelyükön, ahol számíthatnak az idősebb tűzoltók segítségére, tapasztalataikra. A fiatalokat arra kérte, hogy munkájukat kellő alázattal végezzék, törekedjenek arra, hogy szolgálati helyükön mielőbb igazi csapattaggá váljanak. Az igazgatóhelyettes búcsúzóul eredményes munkát, sok szerencsét és szép pályafutást kívánt mindannyiuknak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.

2024. Február 20. 11:51, kedd | Helyi

Mit kezdjünk veszteségeinkkel?

Igazi Barbara személyiségfejlesztő, Gyászfeldolgozás Módszer specialista, integrál tanácsadó \"Mit kezdjünk veszteségeinkkel?\" című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban.