Városlista
2021. június 16, szerda - Jusztin

Programok | Családi

Horgász hétvége

Jún. 26. Szom 10:00 -15:00
| Győr-Moson-Sopron, Mosonmagyaróvár

Horgász hétvége - zenés előadás alsó tagozatos gyermekeknek 2021. június 26. szombat 10:00 Flesch Központ 14:00 Fehér Ló Közösségi Ház

Csicsai Karcsi ezzel a maga által komponált kis horgász-indulóval csalogatja magához a halakat, valahányszor pecázni megy. Horgász hétvégéjére ezúttal magával viszi a szerelmét, Csillát is. Fontos pillanat ez az ő közös életükben, ugyanis Karcsi most készül beavatni Csillát a horgászat rejtelmeibe. A pecakirándulás nem indul felhőtlenül: Csilla túlzott lelkesedése feszélyezi az általában egyedül horgászó Karcsit, és a páros horgára nemhogy egy csuka, de még egy kósza keszeg sem akad. Sorsuk azonban váratlan fordulatot vesz, amikor végül mégis kifognak egy halat, de nem is akármilyet: egy „valódi” aranyhalat, aki teljesíti három kívánságukat! Három kívánság lehet sok, és lehet kevés – vajon hogyan kell megfogalmaznunk a legbelsőbb vágyainkat, hogy tényleg valóra váljanak?


A Horgász hétvége egy kétszereplős, tárgyanimációs előadás a konfliktusok és a vágyak természetéről, illetve kezeléséről, különböző állatmesék motívumainak beemelésével, vibráló vízparti környezetben, kicsiknek és nagyoknak egyaránt!


Játsszák: Nagy Petra és Keresztény Tamás
Zene: Bora Levente és Keresztény Tamás, Franz Schubert „A pisztráng” című művének felhasználásával
Író: Nagy Orsolya
Rendező: Bora Levente


(Az előadás a „Köszönjük, Magyarország!” program keretében valósul meg.)

Győr-Moson-Sopron, Mosonmagyaróvár