Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Cégregiszter | Egyéb

ALYUM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

9200 Mosonmagyaróvár, Paál László út 2/A

Használt autók adás-vétele, biztosításkötés, hitelügyintézés...

Az Alyum Kft. 2006-ban alakult, azzal a céllal, hogy minőségi szolgáltatás nyújtása mellett megbízható hátterű használtautót értékesítsen.

Telephelyünket Mosonmagyaróváron, a Kálnoki és a Paál László utca sarkán, a Kiserdő híd közvetlen szomszédságában nyitozzuk meg.

Az Alyum Kft. mind, az autó kínálat kialakításakor, mind a finanszírozó partnerek kiválasztásakor a használtautó vásárlással kapcsolatos kockázatok minimalizálására törekszik. Éppen ezért az autóinkat kizárólag megbízható forrásból, jellemzően hazai flottakezelő cégektől, autó importőröktől, márkakereskedésektől szerezzük be. Az így kínált autók éppen ezért elsőként Magyarországon lettek forgalomba helyezve, valamint folyamatosan szakszervizben, vagy egyéb professzionális szervizekben voltak karbantartva. Törekszünk folyamatos fiatal autó kínálat biztosítására, hogy ügyfeleink már 1-2 éves kortól is autókhoz juthassanak, az új autó árához képest jelentősen olcsóbban.

A finanszírozási partnerek is kivétel nélkül jelentős háttérrel és hálózattal rendelkező társaságok, melyek ajánlatai mind pénzügyi kondícióiban, mind egyéb szerződéses paramétereiben, beleértve a hitelelbírálást, és a szerződést követő ügyintézést is, a legjobbak közé sorolhatóak.

Kiemelt célunk, hogy a piacon fokozatos növekedve, hosszú távon is megbízható módon működjünk, úgy hogy ügyfeleink nyugodtan ajánlhassanak ismerőseinek, és évek múlva is bizalommal forduljanak hozzánk.

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

  • - Használtautó értékesítés
  • - Használtautó felvásárlás
  • - Autóbeszámítás új autóba
  • - Autócsere lehetőségek

Nyitva tartás

  • Hétfőtől - Péntekig: 9:00-17:00
  • Szombaton: 8:00-12:00

kapcsolat