Városlista
2022. szeptember 26, hétfő - Jusztina

Cégregiszter | Média, internet

InfoMosonmagyaróvár Szerkesztőség

Mosonmagyaróvár, Barátság u. 8.

A Reklám Kft. azt tűzte ki céljául, hogy összefogjon minden olyan információt, amire napjainkban, egy városban és környékén élő, vagy régiók lakosainak szüksége lehet.

Kezdve a helyi és országos hírek tudósításától a bulvár, gazdasági, tudományos és sport hírektől, az autóvásárlási lehetőségektől az eladó ingatlanokon át egészen a szórakozási lehetőségekig.
Cégünk anyaközpontja 2007 augusztusától országos franchise hálózattá nőtte ki magát.

2008. szeptember elsejétől cégünk arculata megváltozott és ezzel együtt számos hasznos új funkcióval bővült. A látogatók saját adatlapot alakíthatnak ki és nyilván tarthatják akár a hirdetéseiket is. A szolgáltatások kiterjednek az állás ajánlatokra, valamint egyedül álló honlapot is üzemeltethetnek a cégek az „info – városok” weboldalain belül.

Az www.infomovar.hu információs portál így már egyesíti a televízió és újság valamint az internet előnyeit. A portált felkészült újságírók, fényképészek, moderátorok szerkesztik és működtetik Mosonmagyaróvár 30 Km-es körzetében.

Mivel fő profilunk az információ-szolgáltatás, nem maradhat ki kínálatunkból a szabadidő kellemes kitöltésére alkalmas aktuális programok sora sem. Látogatóink portáljainkon megtalálják az összes helyi vagy régiós kikapcsolódási lehetőség pontos részleteit, majd egy kis idő múltán szintén a mi segítségünkkel fel is eleveníthetik a kedves emlékeket.

Célunk:
Régióink vállalkozásainak virtuális bemutatása és a fogyasztói réteg teljes körű kiszolgálása. A folyamatos és tudatos marketingkoncepciónak köszönhetően a portál mutatói, folyamatos és dinamikus emelkedést mutatnak, ami kedvez mind a hirdetői rétegnek, mind pedig azoknak, akik többet szeretnének tudni környezetükről.

Minden kis és közép valamint nagy vállalkozásnak lehetőséget nyújtunk a megfelelő marketing stratégiát megtalálni, ami várhatóan bőségesen megtéríti a beléjük fektetett marketingre szánt forintokat.

Hirdetéseink figyelemfelkeltőek és dinamikusak, alkalmasak heti, kétheti, háromheti és havi akciók, aktuális információk meghirdetésére, image építésre, márkaépítésre, és erősítésre, széles és fizetőképes célcsoportok elérésére amellett, hogy lehetőség van helyi, regionális és országos kampányok szervezésére.
Hirdetési hatékonyságunk abban rejlik, hogy nagy kontaktusszámot tudunk generálni látogatóink között, a hirdetési felületeink pedig nem tolakodók.

Mint önálló média részt veszünk a városi közéletben, a cégek sajtó tájékoztatóin, beszámolunk kulturális programokról, sporteseményekről, iskolák-óvodák rendezvényeiről, aktualitásokról és egyéb más eseményekről.

A Reklám Kft. mindent lencse végre kap, így senki nem maradhat le semmiről! Szlogenünk is ezt kommunikálja: Van keresni valód!

Szolgáltatások, tevékenység, termékek

  • hirdetések
  • online marketing
  • honlap-készítés
  • MOBON mobil-alkalmazás - \"Bónusz a mobilodon\"

kapcsolat