Városlista
2021. december 3, péntek - Ferenc

Cégregiszter | Egészség, életmód

Magnólia Mozgás és Harmónia

9200 Mosonmagyaróvár Kálnoki u. 13.

Hiszem, hogy a mai túlpörgetett életünkben mindannyiunknak szüksége van a befelé figyelésre, önismeretre, egy pillanatnyi megállásra...

A MAGNÓLIA egy hely,

- ahol olyan mozgásformákat próbálhatsz ki és gyakorolhatsz, amelyek nemcsak a tested, hanem lelked és szellemed is karbantartják, gyógyítják, egységben tartják, mint például: NIA, JÓGA, PILATES, ZUMBA,

- ahol a csodálatos japán kezelési módszer, a SHIATSU gyógyító hatását is megtapasztalhatod.

A mai túlpörgetett életünkben mindannyiunknak szüksége van a befelé figyelésre, önismeretre, egy pillanatnyi megállásra, különben a stressz, az állandó pörgés tönkretesz minket és emberi kapcsolatainkat.

Gyere el, és tapasztald meg, milyen jó egy kicsit magadra figyelni, egy órácskára megpihenni vagy éppen átmozgatni a tested.

Mindezt most megteheted egy nyugodt, tágas, barátságos környezetben, ingyenes parkolási lehetősséggel.


Mivel számomra a test-lélek-szellem egysége nagyon fontos, és hiszem, hogy nem csak a háromdimenziós valóság létezik, hanem annál több van, mint amit látunk, hallunk és megfogunk, ezért nemcsak egy 80 négyzetméteres mozgásra alkalmas gyönyörű tükörtermet hoztunk létre, hanem egy meditációs szobát és egy kb. 40 fő leültetésére szolgáló előadótermet is, ahol különböző önismereti, önfejlesztést elősegítő előadásokat, tanfolyamokat tartunk.

VÁRUNK SZERETETTEL!

ÓRARENDÜNK:


Egy kis ízelítő:

NIA:


JÓGA:

Nyitva tartás

  • Órarend szerint

kapcsolat