Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2011. Április 19. 19:54, kedd | PR

10 éves születésnap!

10 éves születésnap!

Április 20-án lesz 10 éves a Virágoskert Virágbolt Mosonmagyaróváron. Ez alkalomból minden kedves régi és új vásárlót frissítővel, süteménnyel és 10% kedvezménnyel várnak!

Azt mondják, ha egy vállalkozás túléli a második évét, akkor már tud valamit és van helye a piacon. Az első 5 év után már biztos lábakon áll, vannak rendszeres törzsvásárlói, akik szívesen vásárolnak náluk.
Most egy olyan virágboltot köszöntünk, aki a 10. születésnapját ünnepli! Mi lehet a siker titka? Erről kérdeztük a Virágoskert Virágbolt tulajdonosait, Szabó Lászlót és feleségét, Marikát.

Április 20-án lesz 10 éve, hogy családi házunkban megnyitottuk virágboltunkat.

A „Virágoskert” nevünk is arra utal, hogy egy valódi udvari kertben nézelődhetnek, válogathatnak vásárlóink. Tavasztól-őszig gazdag a választékunk egynyári palántákból, muskátliból, évelő növényekből. Az ültetéshez szükséges virágcserepek, kaspók, balkonládák, jó minőségű virágföld (Floravin) szintén kapható.

Itt az udvaron többféle vágott virágot, sírdíszeket is kínálunk a temetőbe látogatóknak.

Az udvari részleg mellett működik egy virágbolti „szekció” is. Ez az alagsorban található, ahol természetes (pincei) "klíma" működik. Ezt szeretik a cserepes dísznövények és a vágott virágok egyaránt.

Az látszik a környezetből, hogy szívvel-lélekkel építettétek/építitek ezt a vállalkozást. Mit éreznek ebből a gondoskodásból a főszereplők, a virágok?

A jó minőségű virág, virágkészítmény fontos tényezője nálunk az árubeszerzés, ami gondos, rendszeres és a keresletre épül. A vágott virágokat szakszerűen kezeljük, késsel vágjuk vissza és tartósítószert használunk. A dísznövényeket az igényüknek megfelelően ápoljuk, a vevőket ápolási szaktanáccsal látjuk el. Kötészetünkbe tudásunk legjavát adjuk , legyen az alkalmi csokor, esküvői dekoráció vagy kegyeleti készítmény.

Kötészeti stílusunkra, munkáinkra - a vásárlóink szavaival élve - jellemző a : kreativitás, különlegesség, igényesség, maximalizmus. Fontosnak tartjuk a permanens továbbképzésünket: bemutatókon veszünk részt, virágkötészeti újságokat, albumokat tanulmányozunk, sok információt szerzünk az internetről is.

A nálunk meglévő családias hangulat alapja a szeretet. Szeretjük a virágokat, hivatásnak érezzük a munkánkat, szeretjük egymást, és szeretettel fordulunk a vásárlóink felé.

Milyen bemutatókon vesztek részt a leggyakrabban? Előfordult-e már, hogy versenyre is beneveztetek?

Leginkább a Flora Hungaria Nagybani Virágpiac virágkötészeti bemutatóit látogatjuk, amit a Virágkötő Szövetség (MVVSZE) rendez, amelynek mi is tagjai vagyunk. De elmegyünk kb. nagykereskedések és a Holland Virágiroda bemutatóira is. Az évenkénti nagy virágkiállításokat sem hagyjuk ki, mint júniusban a Víz-Zene-Virág Fesztivál Tatán, augusztusban a Tulln-i Virágkiállítás, szeptemberben a Hortus Hungaricus Szigetszentmiklóson. 2007-ben neveztünk be az Év Virágüzlete versenybe, ami négy fordulóból álló pályázat volt és egy éven keresztül tartott. Helyezést nem értünk el, de az ünnepélyes díjkiosztó gálára minket is meghívtak. Ezzel és egy diplomával ismerték el a munkánkat.

Mit kell tudnunk a születésnapi akcióról? Mivel várjátok azokat, akik Veletek együtt szeretnének ünnepelni?

A bennünket körülvevő szeretetből szeretnénk adni egy kicsit még többet a „születésnapunkon”.

Ezért idén április 20-án nyílt napot tartunk:

- Látogatóink betekintést nyerhetnek a műhelymunkába.

- Vendégül látjuk - frissítő, finom falatok erejéig- kedves vásárlóinkat.

- 10% kedvezményt adunk minden termékünkből.

Egyes növényeket szenzációs áron kínálunk!

Nálunk érdemes most bármilyen alkalomra virágot vásárolni!

Mi bevirágozzuk ünnepeit, hétköznapjait!

Virágoskert Virágbolt

Mosonmagyaróvár, Városkapu tér 7

Tel: 06 96 217537

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:32, péntek | PR

Mire érdemes figyelni egy kiadó üzlethelyiség bérlésekor?

Bizonyos vállalkozások számára az üzlethelyiségek abszolút alapvető szükségletet jelentenek, hiszen azokon keresztül van lehetőségük termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítésére.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.