Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2012. Április 13. 14:15, péntek | Kék hírek
Forrás: STOP / HavariaPress

137 litert tankolt, majd elhajtott

137 litert tankolt, majd elhajtott

Teletankolt három kannát, majd fizetés nélkül elhajtott egy autós az egyik lakiteleki benzinkútról. A 61 ezer forintos kárt okozó gázolaj-tolvajt keresi a rendőrség - értesült a HavariaPress.

A gázolajlopás március 31-én délben történt a lakiteleki Széchenyi utcai benzinkúton. A Mitsubishi terepjáróval érkező férfi teletankolta a jármű platóján lévő három kannát, valamint a kocsit is, majd bepattant a járműbe, s fizetés nélkül elhajtott. A tolvaj 137 liter gázolajat lopott el, ezzel 61 ezer forint kárt okozva a benzinkútnak.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság lopás miatt folytat eljárást az ügyben. A tolvaj autóst keresik.

A Mitsubishi terepjáró különleges ismertetőjegye, hogy festése felül piros, alul pedig szürke. A gépkocsin széles utcai gumiabroncsok voltak, hátsó ablaka pedig hiányzott. A rendőrség kéri, hogy aki a járműről, illetve a gázolaj-tolvajról információval rendelkezik, jelentkezzen a 107-es telefonszámon.

HavariaPress / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Kék hírek

BRFK: elfogtak két férfit, akik Forma-1-es jegyek ígéretével vertek át embereket

Elfogtak két férfit, akik a Forma-1 Magyar Nagydíjra és más rendezvényre szóló, de valójában nem létező jegyek ígéretével vertek át embereket

2024. Augusztus 13. 07:54, kedd | Kék hírek

Nagy értékben foglalt le autókat a NAV egy adócsaló cégtől

Több mint 157 millió forint értékben foglalt le autókat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy gépjármű-kereskedő cégtől, amely folytatólagosan szabálytalanul teljesítette adókötelezettségét.

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott