Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2011. Február 02. 10:11, szerda | Helyi
Forrás: Nyugathír

2011.02.02. - Vádak és gyanúk: rossz fény vetül a győri Beck Reisen Kft. működésére

2011.02.02. - Vádak és gyanúk: rossz fény vetül a győri Beck Reisen Kft. működésére

Az elmúlt hetekben számos bejelentés, panasz érkezett a Beck Reisen Kft. (Győr), valamint a Beck-cégcsoport tevékenységével kapcsolatosan.

További információkat, adatokat várunk a cég működésével összefüggésben, azzal a céllal, hogy nyilvánosság elé tárjuk a kft., a cégcsoport esetleges visszaéléseit, jogsértéseit - írja a privátkopó.hu bűnügyi portál.

Várjuk olyan személyek KONKRÉTUMOKAT tartalmazó levelét, akik úgy vélik, hogy a Beck Reisen Kft. (utazásszervezés, árubemutatók szervezése), valamint a Beck Credit Pénzügyi Szolgáltató Zrt. (fogyasztási kölcsön nyújtása magánszemélyek részére, egyéb hitelnyújtás) megtévesztette, becsapta, átverte, megkárosította valamilyen formában.

Tekintettel arra, hogy nevezett cégekkel összefüggésben munkáltatási anomáliák gyanúja is felmerült, várjuk olyan személyek jelentkezését is, akik korábban a Beck Reisen Kft-nél, a Beck Credit Zrt-nél, a Beck International Kft-nél, és a Huber Reisen Kft-nél végeztek munkát, ám munkaadójuk nem a vonatkozó törvényeknek megfelelően alkalmazta őket (pl.: bejelentés elmulasztása, vagy színlelt munkaszerződés megkötése), illetve fizette - vagy nem fizette - meg részükre munkabérüket, és az állam felé az ahhoz kapcsolódó közterheket, járulékokat.

Informátoraink, panaszosaink névtelenségét minden körülmények között megőrizzük!

E-mail: http://privatkopo.peninda.com/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 23. 12:00, kedd | PR

Mennyibe kerül egy weboldal napjainkban?

Ha egy vállalkozásnak van saját weboldala, az számos előnnyel jár. Először is, egy weboldal hatékony digitális jelenlétet biztosít, amely elérhetővé teszi a céget potenciális ügyfelek és partnerek számára világszerte.

2024. Július 23. 08:21, kedd | Belföld

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg, ebből 13 hajnali melegrekord volt.