Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2013. Május 14. 18:33, kedd | Helyi
Forrás: Oxygen Media

5 millió palack víz készülhet

5 millió palack víz készülhet

2011-Ben 20ezer, idén viszont már 5millió palack Szigetközi Friss víz hagyhatja el az Aqua kft telephelyét. A cég tavaly 100 milliós beruházást hajtott végre. A céljuk, egy országosan ismert márkanév létrehozása.

Feketeerdőről kapja Mosonmagyaróvár és környéke az ivóvizet. Ez a vízkészlet Magyarország egyik legjobbja. A város lakói előszeretettel fogyasztják.

Az önkormányzati tulajdonú Aqua Kft. 2011-ben döntött úgy, hogy ezt a vízbázist kereskedelmi célokra is felhasználja: palackozza és értékesíti.

Az első évben 20 ezer üveg vizet adtak el. A második évben már több mint 250 ezret. A napokban pedig újabb fordulópont következett be a cég életében: 5 millió palack víz előállítására kötöttek szerződést. Ekkora mennyiség legyártása azonban, komoly beruházásokat igényelt.

A cég komoly márkanév építésbe is kezdett. Ennek köszönhetően a palackok kinézete teljesen megújult. A céljuk az, hogy az ivóvizet a felső kategóriás termékek közé sorolják be.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.