Városlista
2023. május 30, kedd - Zsanett, Janka

Hírek

2023. Április 13. 11:54, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

84 éves nőt lopott meg, lebukott a tolvaj Jánossomorján

84 éves nőt lopott meg, lebukott a tolvaj Jánossomorján

A jánossomorjai takarékszövetkezetben hagyta pénztárcáját egy 84 éves helyi nő, amit el is loptak. A kamerafelvételeknek köszönhetően hamar megtalálták az elkövetőt.

Az ügyfélpultnál felejtette pénztárcáját a sértett, aminek hiányát a gyógyszertárban vette észre. Hiába sietett vissza a takarékszövetkezetbe, ott már nem találta meg az erszényt. Egy telepített kamera azonban rögzítette a bűncselekményt, és az elkövetőt is, így a helyszínre kiérkező rendőrök rövid időn belül elfogták a feltételezett elkövetőt, egy 57 éves helybéli férfit. Az egyenruhások megtalálták a tolvaj rokonánál az ellopott pénzt, amit a tulajdonos részére vissza is adtak.

A férfit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 30. 13:34, kedd | Helyi

Elrendelte a bíróság az emberölési késelés gyanúsítottjának letartóztatását

Elrendelte a bíróság a mosonmagyaróvári emberölési késelés gyanúsítottjának letartóztatását - tájékoztatott a Győri Törvényszék.

2023. Május 30. 08:41, kedd | Helyi

Fotókiállítás Kocsis Julianna és Seybold Anita Beatrix munkáiból a Huszár Gál Városi Könyvtárban

Kocsis Julianna és Seybold Anita Beatrix fotóiból nyílik kiállítás #turistakéntvárosunkban – Séták Magyaróváron címmel a Huszár Gál Városi Könyvtárban június 2-án, pénteken 17 órakor.

2023. Május 22. 11:15, hétfő | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet.

2023. Május 18. 11:07, csütörtök | Helyi

Hétfőig van lehetőség a módosításra

Már csak négy nap van az szja-bevallás határidejéig, május 22-ig! Aki egyetért a tervezetben foglaltakkal és nem tesz semmit, annak május 22-ével automatikusan bevallássá válik a tervezete.