Városlista
2023. december 3, vasárnap - Ferenc

Hírek

2023. Április 13. 11:54, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

84 éves nőt lopott meg, lebukott a tolvaj Jánossomorján

84 éves nőt lopott meg, lebukott a tolvaj Jánossomorján

A jánossomorjai takarékszövetkezetben hagyta pénztárcáját egy 84 éves helyi nő, amit el is loptak. A kamerafelvételeknek köszönhetően hamar megtalálták az elkövetőt.

Az ügyfélpultnál felejtette pénztárcáját a sértett, aminek hiányát a gyógyszertárban vette észre. Hiába sietett vissza a takarékszövetkezetbe, ott már nem találta meg az erszényt. Egy telepített kamera azonban rögzítette a bűncselekményt, és az elkövetőt is, így a helyszínre kiérkező rendőrök rövid időn belül elfogták a feltételezett elkövetőt, egy 57 éves helybéli férfit. Az egyenruhások megtalálták a tolvaj rokonánál az ellopott pénzt, amit a tulajdonos részére vissza is adtak.

A férfit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók lopás vétsége miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 20. 11:09, hétfő | Helyi

Hercegek, grófok, bárók: Titokzatos arisztokraták városunkban

Hercegek, grófok, bárók: Titokzatos arisztokraták városunkban címmel Kimlei Péter helyismereti könyvtáros tart előadást a Huszár Gál Városi Könyvtárban november 24-én, pénteken 17 órai kezdettel.

2023. November 02. 08:10, csütörtök | Helyi

Árnyainktól nem szabadulhatunk: Beszélgetés Reisinger Attilával

Reisinger Attila: Árnyak között címet viselő legújabb kötetét november 16-án, csütörtökön 16 órától mutatják be a Huszár Gál Városi Könyvtárban. A beszélgetőtárs Tuba László, az esten közreműködik Vitéz Vilmos.

2023. Október 11. 08:26, szerda | Helyi

Ferencz Tibor új könyvét mutatják be a Huszár Gál Városi Könyvtárban

A Huszár Gál Városi Könyvtárban mutatják be Ferencz Tibor 11. múltidéző könyvét október 20-án, pénteken 16 órakor.

2023. Október 04. 08:29, szerda | Helyi

Deák Ferenc és kortársai emlékkiállítás a Huszár Gál Városi Könyvtárban

Deák Ferenc születésnapján, október 17-én nyílik az a kiállítás a Huszár Gál Városi Könyvtárban, amellyel nem csupán a 220 éve született államférfiról, hanem kortársairól is megemlékeznek.