Városlista
2024. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2023. Augusztus 01. 08:58, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

88 szabálytalankodó egy nap alatt

88 szabálytalankodó egy nap alatt

Lakossági jelzések alapján tartottak közlekedési akciót a rendőrök július 28-án Mosonmagyaróváron és a környező településeken. Egy nap alatt 88 szabálytalan autóssal szemben intézkedtek a rendőrök.

A rendőrség 46 helyszíni bírságot és 5 szabálysértési felejtést szabott ki, főként kanyarodási és előzési szabályok megsértése, sebesség túllépés, kötelező felelősségbiztosítás hiánya, műszaki hiányosságok, lejárt forgalmi engedély, és szabálytalan mobiltelefon használat miatt. Továbbá az intézkedések során a rendőrök 37 autóssal szemben indítottak közigazgatási eljárást a passzív biztonsági eszköz hiánya miatt.

A lakossági panaszok alapján elrendelt ellenőrzés fő célja célja a szabálytalan, másokra veszélyt jelentő autósok kiszűrése volt.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság kiemelten kezeli a közlekedésre veszélyes jogsértéseket, ezért a továbbiakban is várhatók hasonló ellenőrzések vármegyénkben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .