Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek
Forrás: MTI

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

Péntekre virradó éjjel bejelentés érkezett a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányságra egy eltűnt férfiről, akinek holttestét végül a reggel fél hatig tartó kutatás során a Balatonban találták meg - közölte a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata az MTI-vel.

Azt írták, hogy nem sokkal éjfél után kérte segítségüket a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság, miután bejelentés érkezett hozzájuk, hogy eltűnt egy fiatal férfi. A rendőrség adatgyűjtése során felmerült annak a gyanúja, hogy a vízben tűnhetett el.

A vízimentők Révfülöpön állomásozó Alfa sürgősségi mentőhajója és vízimentő személyzete megkezdte a kutatást a Császtai strand mélyvizes területén. Mint közölték, az éjszakai hullámzás és a közel 29 fokos víz nagyon megnehezítette a munkát, de végül fél 6 környékén megtalálták az eltűntként keresett férfi holttestét.

A vízibaleseti ügyekben illetékes Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI megkeresésére elmondta, hogy a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság közigazgatási eljárásban vizsgálja a halálesetet.

Címkék: balaton

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 11. 08:02, csütörtök | Kék hírek

Elítéltek egy orvost és asszisztensét, akik a kórházi munkájukat összemosták a magánrendeléssel

Felfüggesztett börtönt és pénzbüntetést szabott ki jogerősen a Pécsi Ítélőtábla arra a szülészorvosra, aki magánpraxisában kezelt betegeit a kórházban is pénzért látta el asszisztensével 2021-ben.

2024. Július 11. 08:01, csütörtök | Kék hírek

Szabadságvesztésre ítéltek egy férfit, aki disznóölés után a feleségébe döfte a csontozókést

Életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt három év börtönben végrehajtandó szabadságvesztésre ítélte a Miskolci Törvényszék azt a férfit, aki tavaly november végén, disznóölés után megszúrta feleségét a csontozókéssel