Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2017. Március 29. 03:00, szerda | Helyi sport
Forrás: MKCSE

A Ferencváros következik

A Ferencváros következik

Újabb bajnoki vár ma a mosonmagyaróvári kézilabdás hölgyekre, akik ezúttal a fővárosba látogatnak.

Ebben a szezonban háromszor járt Budapesten az MKC és mindhárom találkozóját meg is nyerte. Az MTK-t és a Kispestet a bajnokságban, a Vasast pedig a Magyar Kupában sikerült legyőzni. A következő ellenfél a Bajnokok Ligájában vitézkedő Ferencváros lesz.

Az NB I második helyezettjével szemben nem lehetnek vérmes reményeik az óváriaknak, akik felkészülési lehetőségként tekinthetnek a hétközi összecsapásra. Annál is inkább, hiszen a Fradi elleni meccset követően négy olyan találkozó vár a Mosonmagyaróvárra, ahol pontot, pontokat lehet szerezni. Sorrendben a Debrecen, az MTK, a Békéscsaba és a Budaörs ellen játszanak a piros-kékek, azaz sűrű és a bennmaradás szempontjából kulcsfontosságú április vár Varga József tanítványaira. Az MKC mestere továbbra sem számíthat Dombi Lucára és Lakatos Ritára, ők nem lesznek ott a pályán. A zöld-fehéreknél Hornyák Dóra nem bevethető.

Az őszi mérkőzésen a Ferencváros 31-19-re győzött Mosonszolnokon, hétvégén pedig az Érdet verték magabiztosan Elek Gáborék, így a Mosonmagyaróvárra most sem vár könnyű mérkőzés.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.