Városlista
2021. május 13, csütörtök - Szervác

Hírek

2021. Április 28. 07:40, szerda | PR
Forrás: (x)

A french press kávé különleges világba repít bennünket

A french press kávé különleges világba repít bennünket

Napjainkban egyre többen készítenek az otthonukban kávét, ezért sokak számára fontossá vált, hogy a kávé könnyedén és gyorsan elkészíthető legyen.

A sok-sok kávéfőző közül a french press kávéfőző is lehetőséget nyújt arra, hogy a kávéfőzés gondolata és a lefőtt kávéig ne túl sok idő teljen el, éppen csak annyi, amit még van türelmünk kivárni. Mutatunk néhány érvet, hogy miért is válasszuk ezt a típusú kávéfőzőt és honnan is szerezhetjük azt be.

Miért olyan népszerű a french press kávéfőző?

Kezdők is könnyen elboldogulnak vele

Ha kezdő kávékészítők vagyunk, akkor a french press kávéfőző az egyik legjobb választás lehet számunkra. A kávéfőző használata nagyon egyszerű. Csak néhány egyszerű lépést kell elsajátítani és nincs is másra szükség, csak friss pörkölésű kávéra, vízre és indulhat is a kávéfőzés. A minőségi french press kávé feledhetetlen íze, pillanatok alatt lenyűgöz majd bennünket.

Fantasztikus kávé készíthető a segítségével

A french press kávéfőzőt azért kedvelik olyan sokan, mert aromás, ízletes kávét lehet a segítségével készíteni. Ráadásul magunkkal vihetjük, ha nyaralni megyünk, így nem szükséges kínoznunk magunkat olyan kávéval, amelynek már az illata sem nyűgöz le bennünket. A kávéfőző kis helyen is elfér és rozsdamentes acélból készültet is vásárolhatunk, amely törésálló. Otthonra pedig üveg french press kávéfőzőt is beszerezhetünk, amelyet a rozsdamentes acél elemek tesznek különlegessé és dizájnossá.

Egyéb érvek, amelyek a french press kávéfőző mellett szólnak

A french press kávéfőzőt hihetetlenül egyszerűen megtisztíthatjuk és a magas ára miatt sem kell aggódnunk, hiszen megfizethető áron is megvásárolhatjuk.

A french press kávéfőző sok embert lenyűgöz

A french press az egyik legrégebbi és legklasszikusabb módja a kávéfőzésnek. A kávéfőzőt, 1929-ben alkották meg. Ebben az évben a legnagyobb érdeklődés talán a french press kávéfőzővel kapcsolatban volt. 1929 óta pedig nem csak hazájában, Franciaországban, hanem világszerte igen nagy közkedveltségnek örvend.

Többféle kivitelezésben és méretben készül

A french press kávéfőző kialakításánál, gondoltak a kétszemélyes háztartásokra és a többfős családokra is, így kisebb és nagyobb méretben is találkozhatunk ezzel a kávéfőzővel. A miatt sem aggódnunk, hogy nem illik a konyhánkba, mivel rozsdamentes acélból, üvegből és kerámiából is készítenek french press kávéfőzőt.

Hol vásárolhatjuk meg?

Az Ebenica Coffee webshopjában, french press kávéfőzőt is találhatunk. És ha már a webshopban járunk, miért ne próbálnánk ki a különleges kávéjuk egyikét? Hiszen Európában a legjobb kávé pörkölők között vannak és több díjat is besöpörtök a prémium minőségű kávéikkal. Ha a minőségi kávé vásárlás a közeli terveink között szerepel, az Ebenica Coffee kávékülönlegességeit is mindenképpen próbáljuk ki.

A fotó forrása:
AnnGaysorn / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 11. 10:06, kedd | PR

Így készülj fel angol középfokú nyelvvizsga tesztekkel okosan

Nem kell vagyonokat elköltened a nyelvvizsga felkészüléssel. Vannak akár ingyen elérhető angol középfokú nyelvvizsga tesztek is, csak kicsit keresgélni kell őket. Mutatunk egy programot, ami rengeteget segíthet.

2021. Május 11. 10:00, kedd | PR

NHP – három betű, számtalan lehetőség

A bankok és pénzintézetek manapság bőségesen ellátnak minket különböző hitelopciókkal. Sok esetben kifejezetten specifikus felhasználási területeket jelölnek meg, azonban szabadabb mozgásterű kölcsönök is léteznek.

2021. Május 11. 09:55, kedd | PR

FIAC kompresszorok, a készülékek úttörői

Minden iparágnak és terméknek megvannak a maguk úttörői, olyan márkák és vállalatok, akik a folyamatos innovációnak köszönhetően töretlenül fejlesztik az adott ágazatot, vagy épp berendezést.

2021. Április 30. 12:46, péntek | PR

HP nyomtatót otthonra - a legjobb megoldás

Talán lassan magunk mögött tudhatjuk a pandémia okozta nehézségeket, ugyanakkor az ténykérdés, hogy életünk örökre megváltozott. Munkahelyünk ugyanis nem csak ideiglenesen, de sokak számára véglegesen hazaköltözött.