Városlista
2024. július 26, péntek - Anna, Anikó

Hírek

2014. November 17. 19:46, hétfő | Sport
Forrás: MTI

A Hertha menedzsere szerint Dárdai nem marad magyar kapitány

A Hertha menedzsere szerint Dárdai nem marad magyar kapitány

Michael Preetz, a Hertha BSC menedzsere egyértelműen kijelentette, hogy Dárdai Pál nem marad a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya

"Természetes, hogy a sikerek után most nyomást gyakorolnak rá, de a kezdetekkor ő maga sem hagyott kételyt afelől, hogy a magyarországi küldetése kedden véget ér. Nem kétséges, hogy vége a kapitányi munkájának és az oroszok elleni találkozót követően százszázalékosan a Herthánál elvégzendő munkára és az edzői tanulmányaira koncentrál majd" - nyilatkozta a Kicker című spotnapilap honlapjának hétfőn Preetz.
Dárdai Pál Pintér Attilát váltotta a magyar válogatott kispadján, a csapat októberben 1-1-es döntetlent ért el vele a románok otthonában, majd a Feröer-szigeteken 1-0-ra nyert, múlt pénteken pedig hazai pályán ugyanilyen arányban diadalmaskodott a finn együttes felett Európa-bajnoki selejtezőn.
A berlini klub utánpótlásában fontos szerepet betöltő, 38 éves Dárdai kinevezésekor azt mondta, csak erre a három tétmérkőzésre, illetve a keddi, oroszok elleni barátságos találkozóra vállalta el a felkérést, ám pénteken a finnek elleni összecsapást követően már úgy fogalmazott, ki kell értékelni a helyzetet és csak ezt követően dönt a folytatásról.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 26. 07:43, péntek | Sport

A Fehérvár hátrányból fordítva nyert Azerbajdzsánban

A Fehérvár hátrányból fordítva 2-1-re győzött csütörtökön az azeri Szumgajit vendégeként a labdarúgó Konferencia-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén.

2024. Július 26. 07:41, péntek | Sport

Párizs 2024 - Vereség a franciáktól a nyitányon a női kézilabdázóknál

A magyar válogatott 31-28-ra kikapott a címvédő és világbajnok franciáktól csütörtökön a párizsi olimpia női kézilabdatornájának első fordulójában.

2024. Július 26. 07:40, péntek | Sport

Kl-selejtező - Háromgólos előnnyel utazhat Ciprusra a Paks

A Paks háromgólos győzelmet aratott ciprusi vendége, az AEK Larnaca felett csütörtökön a labdarúgó Konferencia-liga selejtező második fordulójának első mérkőzésén.

2024. Július 24. 08:13, szerda | Sport

Ötgólos győzelmet aratott a BL selejtezőben a Ferencváros

A Ferencváros kedden meggyőző sikerrel kezdte meg szereplését a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében: a második forduló első, hazai felvonásán 5-0-ra verte a walesi The New Saints csapatát.