Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2015. Március 26. 09:00, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Saját

A kezdetekről Hlavaty Tamással, a MKCSE új vezetőedzőjével

A kezdetekről Hlavaty Tamással, a MKCSE új vezetőedzőjével

Ahogy arról már hírt adtunk, Róth Kálmánt Hlavaty Tamás váltja a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club élén. Az új vezetőedzővel beszélgettünk feladatairól, terveiről.

Milyenek az első élményei, tapasztalatai a csapattal kapcsolatban?

Jelenleg még csak ismerkedek a gárdával. Folyamatban van a csapat átvétele. Azt viszont már most látom, hogy ezekben az igen tehetséges fiatalokban megvan az akarat. Ha odateszik magukat, jó eredményeket tudunk majd elérni. Az biztos, hogy a védekezésen nagyon sokat fogunk dolgozni!

A DHC Slavia Praha vezetőedzői pozícióját hagyta ott ezért a lehetőségért. Nehéz döntés volt?

Nehéz döntés volt4 Nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy elfogadom-e a felkérést vagy sem. Edzőként óriási kihívás, nagyon nagy lépés számomra, ez alapján döntöttem végül.

A cseh junior válogatott szakvezetői pozícióját viszont megtartotta. Mennyi időt fog ez elvenni Öntől?

Ez is egy nagyon átgondolt lépés volt. A vezetőkkel egyeztettünk és már biztos, hogy év végéig csak a selejtezőkön veszek részt, hogy ez semmiképp ne befolyásolja negatívan az itteni munkát. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el és bent maradjunk az első osztályban a Mosonmagyaróvári Kézilabda Clubbal!


Eredményeihez és a csapat további munkájához sok sikert kíván az InfoMosonmagyaróvár Szerkesztősége!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.