Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Július 05. 14:42, kedd | Belföld
Forrás: Kavitációs ultrahangos zsírbontás

A masszázs jótékony hatásai

A masszázs jótékony hatásai

Masszázs során a kezek nyomást gyakorolnak a testre, ez a nyomás a megfelelő pontokon megfelelő módon segíti az élettani folyamatokat.

Masszázs során közvetlenül a bőrrel érintkezik a masszőr, így számos hatása jelentkezik a bőrön: bőrpuhítás, bőrtisztítás, segíti az elhalt sejtek leválását és az anyagok felszívódását. A masszázs során keletkezett hő hatására megváltozik a bőr vérereinek állapota, azok kitágulnak és a hajszálerek is megtelnek vérrel. Ezáltal serkenti a tápanyag és a bomlástermékek elszállítását, illetve az anyagcserét.

Masszázs mechanikai hatására, a test nyirok és vérkeringés rendszere felgyorsul. A kezelés közben megszűnnek a bőr alatti kötőszövetben lévő feszülések, letapadások. Az izomzat vérellátása javul, ami által gyorsabban regenerálódik, nő a teljesítőképesség, a salakanyagok gyorsabban eltávoznak.

A masszázs nyugtató és stressz oldó hatása közismert. Feloldja az izmok feszülését, normalizálja a szívritmust, csökkenti a vérnyomást, enyhíti a stresszt. Az agyat endorfin kiválasztására készteti, ami gyógyszerek használata nélkül enyhíti a fájdalmakat, kellemetlen közérzetet.

Mára már széles körben elterjedt és könnyen elérhető a masszázsok széles köre: pihentető, gyógyító, relaxáló, kényeztető, sportmasszázs… Kényeztesse magát, és figyeljen egészségére!
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.