Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. December 20. 13:49, kedd | PR
Forrás: (x)

A Pólus Centerrel még boldogabb a karácsony

A Pólus Centerrel még boldogabb a karácsony

A bevásárlóközpont idén karácsonykor gyűjtőpontként is hozzájárul az országszerte népszerű cipősdoboz-adományozáshoz.

Természetesen klasszikus ünnepi programokban és különleges meglepetésekben sem lesz hiány: egyedülálló karácsonyi hangulatért és utolsó pillanatos ajándékokért irány a Pólus Center!

Decemberben a fél világ ünneplőbe öltözik, és nincs ez másként a Pólus Centerrel sem. A látogatók hosszú bevásárló- és tennivalólistákkal érkeznek, de felejthetetlen élményekkel, és karácsonyi hangulattal a szívükben térnek haza. A Pólus ugyanis a programok és a nyeremények mellett az adományozás örömével is várja közönségét.

„Jobb adni, mint kapni” – tartja a régi mondás. És hogy ez mennyire igaz máig, azt a Pólus látogatói első kézből tapasztalhatják meg. A bevásárlóközpont egész évben nagy hangsúlyt fektet a segítő szervezetek támogatására, rendszeresen szervez gyűjtéseket. A bevásárlóközpont tulajdonosa, a CPI Hungary Kft. évek óta együttműködik a cipősdoboz-adománygyűjtést szervező Baptista Szeretetszolgálattal – de a Pólus idén először csatlakozott gyűjtőpontként is az akcióhoz, emellett lelkes dobozolóként is részt vesz a kampányban. „Ez egy olyan akció, amihez öröm csatlakozni, és az, hogy segíthetünk abban, hogy sok tízezer gyerkőcnek szebb legyen a karácsonya, egy igazán fantasztikus érzés. Természetesen mi, mint Pólus üzemeltetés is dobozoltunk, az egész csapat rendkívül lelkes, ha ilyen akcióról van szó.” – mondta Szolyák Szilvia, a Pólus Center marketing managere.

Természetesen klasszikus ünnepi programokban és különleges meglepetésekben sincs hiány. A Pólus egyedülálló fényfestéssel dobja fel a karácsonyi készülődést, amit bárki megcsodálhat karácsonyig minden nap 16:30 és 20:30 között. Az ajándékok sem maradhatnak el: a bevásárlóközpont és a Sláger FM közös gömbtörő játékában decemberben 52, a Pólus és bérlői által felajánlott ajándék talál gazdára. Talán rád is vár egy?!

A Pólusból idén decemberben nemcsak meglepetéseket, hanem egy hatalmas adag ünnepi hangulatot is hazavihetsz. Egyedülálló élményekért és utolsó pillanatos ajándékokért irány a Pólus Center!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:32, péntek | PR

Mire érdemes figyelni egy kiadó üzlethelyiség bérlésekor?

Bizonyos vállalkozások számára az üzlethelyiségek abszolút alapvető szükségletet jelentenek, hiszen azokon keresztül van lehetőségük termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítésére.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.