Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2023. November 06. 13:59, hétfő | Bulvár
Forrás: MTI

A szentszéki szóvivő szerint Ferenc pápa nincs rosszul, csak náthás

A szentszéki szóvivő szerint Ferenc pápa nincs rosszul, csak náthás

Ferenc pápa náthás, de nem mondta le programjait - közölte Matteo Bruni szentszéki szóvivő, miután az egyházfő hétfő reggel azt mondta, hogy nem érzi jól magát.

Ferenc pápa nem olvasta fel beszédét az európai rabbik delegációjával tartott találkozón. Ezt azzal magyarázta, hogy nincs jól.

Később az egyházfő, már egy másik audiencián, felolvasta beszédét, amelyet rögtönözve ki is egészített.

A Vatikán megerősítette, hogy Ferenc pápa hétfői programjai az előzetes ütemezés szerint zajlanak. Semmit nem mond le. A pápa a tervek szerint délután több mint hétezer gyerekkel találkozik, akik a világ 84 országából érkeznek a vatikáni audienciaterembe.

A 86 éves Ferenc pápa november elsején a RAI olasz közmédiának adott televíziós interjúban jónak nevezte egészségi állapotát. Hangoztatta, hogy műtétei ellenére mindent ehet, és a térdfájása is csökkent. A pápa utoljára idén nyáron, júniusban szorult belgyógyászati műtétre. Hasi sérvvel operálták meg.

Címkék: Ferenc pápa

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.