Városlista
2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2018. December 07. 15:23, péntek | Bulvár
Forrás: mti

A Sziget lett az angolok kedvenc külföldi fesztiválja

A Sziget lett az angolok kedvenc külföldi fesztiválja

Díjat nyert a Sziget fesztivál a UK Festival Awardson.

A magyar rendezvény a Best Overseas Festival (legjobb Anglián kívüli fesztivál) kategóriában győzött a britek rangos eseményén, amelyet csütörtökön tartottak Londban - közölte a Sziget pénteken az MTI-vel.

A UK Festival Awardsot tizenötödik alkalommal rendezték meg. A Best Overseas Festival kategóriában nyertes Sziget ezzel Európa legjelentősebb nem angol nagyrendezvénye lett. A Sziget mögött végzett a máltai Lost & Found, a horvátországi Hideout, a lengyelországi Pol'and'Rock Festival, az ausztriai Snowbombing és a belgiumi Tomorrowland.

A legjobb nagyfesztivál a Donington parki Download lett, a legjobb közepes méretű fesztivál a Two Thousand Trees, a legjobb fellépőlistáért az All Points Eastet díjazták. Összesen huszonegy kategóriában osztottak ki elismeréseket.

Címkék: fesztivál, sziget

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.