Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2020. December 03. 08:52, csütörtök | Helyi sport

A szombathelyieket fogadta az egyetemi csapat is

A szombathelyieket fogadta az egyetemi csapat is

A szombathelyiek ellen lépett pályára a Széchenyi Egyetem kosárlabda csapata a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban.

A csoport végső helyezéseinek sorrendje szempontjából fontos mérkőzésen, mindkét csapat rengeteget hibázott. A kissé pontosabb hazai csapat végig vezetve nyerte a találkozót. A mérkőzés végeredménye 62-56 a Mosonmagyaróvár Széchenyi Egyetem javára.

Laky Tibor, a mosonmagyaróváriak edzője elmondta, fontos győzelmet arattak, aminek azért van különösen nagy jelentősége, mert az utóbbi három évben nem sikerült a Szombathelyi Egyetem csapatát legyőzniük. Ezúttal az a csapat győzött, aki kevesebbet hibázott, és jobban megőrizte a lélekjelenlétét, a fontos helyzetekben jobb döntéseket hozott.

Kéri Péter, a szombathelyiek edzője kiemelte, nagyon gyenge kinti dobóteljesítménnyel hozták a mérkőzést, így nagyon nehéz lett volna nyerni. Voltak periódusok, amikor jól játszottak, és sikerült támadásban és védekezésben is ritmust csinálniunk, de összességében megérdemelten nyert a hazai csapat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.