Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2013. Május 02. 08:51, csütörtök | Helyi
Forrás: Katasztrófavédelem

A tűzoltónapi ünnepség jutalmazottai megyénkből

A tűzoltónapi ünnepség jutalmazottai megyénkből

Április 26-án országos tűzoltónapi ünnepség került megrendezésre a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon, mely rendezvényen Győr-Moson-Sopron megyei tűzoltók is elismerésben részesültek.

Az idei ünnepségen most először átadásra kerülő díjakon felül hagyományos elismerések átadására is sor került az arra érdemesek részére.


Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere kimagasló szolgálati tevékenysége elismeréséül előléptette soron kívül tűzoltó zászlóssá Huszár Béla tűzoltó főtörzsőrmestert, a Győri Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság gépjárművezetőjét.

Az ünnepségen most először adták át A katasztrófavédelem tiszteletbeli tagja kitüntető címet, csakúgy, mint Az év tisztje, Az év zászlósa és Az év tiszthelyettese díjakat. Megyénk képviselői a most először átadásra került díjakból is méltán részesülhettek.

Dr. Bakondi György tűzoltó altábornagy, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója a katasztrófavédelmi szervek népszerűsítése és társadalmi kapcsolatok építése, valamint a katasztrófavédelem terén huzamosabb ideje végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként A katasztrófavédelem tiszteletbeli tagja címet adományozta Sági Gézának, a Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt. elnök-vezérigazgatójának. Elnök-vezérigazgató úr közreműködésével a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt. között az elmúlt évek során kiváló munkakapcsolat alakult ki és az eredményes együttműködésnek köszönhetően színvonalas, korrekt szakmai munka valósulhatott meg mind a 2010. őszi kolontári vörösiszap-katasztrófa utáni kármentésben, mind a MOSON mentőcsoport rendszerbeállító és minősítő gyakorlata, a Megyei Polgári Védelmi Szövetség vízi mentési gyakorlatai, vagy akár az ifjúsági katasztrófavédelmi versenyek szervezése, lebonyolítása kapcsán.

Szintén a most először átadásra kerülő díjak közül Az év zászlósa címet ügyeletesi feladatokat ellátó kategóriában Antal József tűzoltó zászlós, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Főügyeleti Osztály referense vehette át főigazgató úrtól.

Munkakörében hosszú időn át végzett, kiemelkedő teljesítménye elismeréseként az országos katasztrófavédelmi főigazgató előléptette soron kívül tűzoltó századossá Biró István tűzoltó főhadnagyot, a Győri Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltóparancsnokát.

Dr. Bakondi György tűzoltó altábornagy főigazgatói ajándéktárgyat adományozott Bangha János tűzoltó főhadnagynak, a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kiemelt főreferensének, valamint

Főmunkatársi címet adományozott Koczka Ferenc Istvánnénak a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügykezelőjének.

Gratulálunk a jutalmazottaknak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.