Városlista
2022. augusztus 12, péntek - Klára

Hírek

2021. December 04. 10:35, szombat | PR
Forrás: (x)

A vidék logisztikája – raktárbérlés Debrecenben

A vidék logisztikája – raktárbérlés Debrecenben

Sokan hajlamosak elfelejteni, hogy a fővároson kívül is van élet. Ugyanúgy igaz ez a gazdaságra is, mely az ország számos pontján mutat virágzó összképet.

Az utóbbi évek legdinamikusabb fejlődését mégis Kelet-Magyarország bástyája, Debrecen mutatta be.Keletvég kapuja

Az Alföld északkeleti részén elhelyezkedő Debrecen hazánk harmadik legnagyobb alapterületű és második legnépesebb települése. Már csupán ennyiből is érzékelhető, hogy a városban rengeteg potenciál rejlik, az utóbbi évek azonban ehhez csak hozzátettek. Egyre többen kezdték és kezdik felfedezni a környékben lévő befektetési lehetőségeket, ezáltal jól észrevehető egy országon belüli keleti nyitás is.

Az elmúlt évtizedek gazdaságilag legjelentősebb gócpontjait a főváros, illetve a Dunától nyugatra eső területek jelentették. Ma sincs ez nagyon másként, azonban Kelet-Magyarország gazdasági potenciálja is folyamatos erősödést mutat. Egyre több multinacionális cég jelenik meg a régióban, kereskedelmi láncok építik ott fel új központjaikat. Ezek tükrében nem meglepő, hogy a raktár bérlés Debrecenben mára egy nagyon is kedvezőnek tekinthető opció, ha az ellátási láncok frissítéséről van szó.

A vidék logisztikai lehetőségei

A raktár bérlés Debrecenben nem csak azok számára lehet jó befektetés, akik vállalkozásuk központjaként is a várost választják. A nagyobb, kereskedelemmel foglalkozó cégek számára mindenképpen előny, ha több területen is jelen tudnak lenni. Ez jelenthet csupán annyit is, hogy raktáraik és logisztikai központjaik az adott országon belül szétszórva találhatók meg. Ha több, eltérő lokációjú raktárral rendelkezünk, az áruforgalom és a logisztika is gördülékenyebb lehet.

Ez a gördülékenység a belföldi és külföldi szállítmányozásra egyaránt igaz. A raktár bérlés Debrecenben ilyen szempontból is előnyös lehet, hiszen a keleti határ közelében elhelyezkedő városból az ott elhelyezkedő szomszédos országok is könnyedén elérhetők. Az ilyen befektetések természetesen jól megalapozott piaci kutatásokat igényelnek, ahogy cégünk kapacitásaival sem árt tisztában lennünk. Ami biztos: minél több helyen rendelkezünk árukészlettel, annál gyorsabban tudjuk kiszolgálni a vevői igényeket.

Befektetés a jövőbe

Az utóbbi években a keleti régiók, ezen belül pedig Debrecen is rohamos fejlődésnek indult. Az ország vezetői is felismerték a helyben rejlő potenciált és jelentős tőkét fektettek annak fejlesztésére. Ennek hatására természetesen külföldi, multinacionális cégek is felkapták a fejüket az új lehetőségre. Befektetési szempontból a régió még egészen kiváló opció, hiszen népszerűsége felfutóban van. Az árak jelenleg még kedvezőbbek, ugyanakkor a jövőben emelkedés várható.

A befektetési lehetőségek persze nem csak az ingatlanokra vonatkoznak. Ha cégünkkel terjeszkednénk, új területeket hódítanánk meg, ideális választás lehet az ország keleti fele. A gazdasági fejlődés a kereskedelmet is fellendíti, így, ha cégünk ilyen profillal rendelkezik, a raktár bérlés Debrecenben olyan lehetőség, amely tálcán kínálja a profit lehetőségét. Ideje tehát nyitni az új opciók felé és nem kizárólag a fővárosban gondolkozni. Debrecen és környéke kiváló alanya lehet a terjeszkedésnek.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 16:26, hétfő | PR

Újabb takarítási pályázaton nyert a Jánosik Kft.

A világ egyik legnagyobb családi vállalatánál, a mintegy 83 ezer munkavállalót foglalkoztató -

2022. Július 22. 15:07, péntek | PR

K&H fenntarthatósági index: fontos, de késhet a karbonsemlegesség

A cégvezetők szerint az orosz-ukrán fegyveres konfliktus hatására a fenntarthatósági törekvéseik késést szenvedhetnek

2022. Július 18. 16:41, hétfő | PR

A Bükkben gondozza az erdőt a Jánosik Kft.

Csaknem 500 hektárnyi területen végeznek természetvédelmi erdőkezelési munkákat a Bükki Nemzeti Parkban a Jánosik és Társai Kft. szakemberei.

2022. Július 18. 11:08, hétfő | PR

K&H: könnyebb dolga lesz a lakást keresőknek

Közelebb kerülnek a lakáshitelek a vásárlókhoz