Városlista
2024. augusztus 11, vasárnap - Zsuzsanna

Hírek

2013. Április 01. 15:14, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Ágybetét negyedmillióért

Ágybetét negyedmillióért

Nyugdíjas férfitől csalt ki mintegy negyedmillió forintot azaz ismeretlen, aki infralámpás ágybetétként adta el silány termékét az idős férfinak.

Nyugdíjas férfitől csalt ki mintegy negyedmillió forintot azaz ismeretlen, aki infralámpás ágybetétként adta el silány termékét az idős férfinak. Ráadásul azzal hitegette, hogy a vételárat a nyudíjfolyósító pár napon belül, visszatéríti részére.

Megvételre ajánlotta egy ismeretlen férfi a 84 éves mosonmagyaróvári nyugdíjasnak az infralámpás ágybetétet az elmúlt napokban. A nyugdíjast lakótelepi otthonában a délutáni órákban kereste fel a csaló. A sértettel elhitette, hogy a speciális ágybetétet az őt két nappal korábban elbocsátó kórház küldte ki részére, melynek vételárát a nyudíjfolyósító három napon belül visszatéríti neki.

A jóhiszemű férfi 240.000,- Ft-ot fizetett ki a gyenge utánzatért, melynek értéke csupán töredéke volt a tőle kicsalt árnak.

A rendőrség ismételten felhívja a nyugdíjasok figyelmét, hogy őrizzék meg éberségüket a nekik termékeiket megvételre kínáló „árusokkal” szemben. Ne dőljenek be a magukat valamely szolgáltató szakemberének kiadó csalók behízelgő modorának, akik magatartásukkal csupán otthon tartott érékeiket akarják kicsalni tőlük.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 11. 09:45, vasárnap | Belföld

Meteorológia: jövő péntekig újabb hőhullámra kell számítani, a hétvégén markáns hidegfront érkezhet

Jövő péntekig újabb hőhullámra kell számítani Magyarország döntő részén, majd a következő hétvégén markáns hidegfront érkezhet - derül ki a HungaroMet Zrt. szombat délutáni videójából.

2024. Augusztus 11. 09:43, vasárnap | Életmód

A Perseida meteorraj Magyarország felett