Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2013. December 01. 05:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Akiket álompárnak hazudtak Magyrországon

Akiket álompárnak hazudtak Magyrországon

Az operett, operett házasságai.

Feltehetően maguk az álompárnak kikiáltott hírességek mulatnak a legjobban, amikor hallják, olvassák magukról ezt a képtelen jelzőt.
Mellesleg a Magyar Értelmező Kéziszótárban sem található meg az Álompár szó. Csak az álompor !
Az utóbbi tényleg létezik. Az álompárról szóló baromságot senki ne vegye be.
Divatba jött az operett sztárok válása.
A Szinetár - Bereczki párnak nagyon bejött a válásuk közhírré tétele. Hetekig minden nap velük voltak tele a bulvárlapok címoldalai. Ez a páros, a színpadi szerepükből, ha belegebednének sem tudnának ekkora hírverést csinálni, mint a szétválásukból. Félreértés ne essék, nem feltételezzük, hogy a reklám miatt előre megfontolt szándékkal tették, amit tettek.
Példájuk ragadós lett az operett világában. Talán ők is hasonló ingyen reklámra vágytak ?
Pár hét elteltével Janza Kata vírított új párjával. Korábbi " álompárjaitól" Pintér Tibortól, majd Kővári Lászlótól is elvált, most pedig egy nála jó pár évvel fiatalabb partnerében Szerényi Lászlóban találta meg a nagy Ő-t. A házasságból való félrelépés jót tett Janza Katának, tele volt a neve a lapokban. A szépnek talán nem mondható hölgy azért nem sűrűn szerepelt korábban a címoldalakon. Ám még jobban jött a napvilágra került titkos szerelem Szerényinek, akit legfeljebb csak a szűk szakma ismert.
Elvált egy régi házaspár Vásári Mónika és Kőszegi Ákos is. Ő körülöttük nem volt akkora felhajtás, mint Szinetár és Janza esetében, valószínűleg azért, mert csak Vásári Mónika operettes, Kőszegi más műfajban serénykedik.
Furcsa módon a régi Operettben, ahol valóban nyüzsögtek az igazi nagy sztárok, nem szivárogtak ki házassági botrányok. Németh Marika és Marik Péter igazi ideális házaspárnak tűntek, mint ahogy a Zsadon Andrea-Szolnoki Tibor és a Lehoczky Zsuzsa - Tichy Lajos páros is. Egyedül Oszvald Marika és Hidvégi Miklós szubrett- táncoskomikus kettősről lehetett tudni, hogy nem a legbékésebben élnek. Elváltak, majd újra összeházasodtak, de erről csak a kollégák tudtak, újsághír sosem lett belőle.
Az erkölcsök régen sem voltak jobbak, mint manapság, csak éppen nem verték nagydobra az intim kalandokat. Nem volt rá szükségük. A nélkül is óriási népszerűségnek örvendtek. Farkas Bálint, akit Alain Delonhoz hasonlítottak, a nők bálványa volt. A sármos, jóképű színész sosem tagadta, hogy nem veti meg a női nemet, de soha nem kezdett primadonnákkal, szubrettekkel, tánckaros lányokkal. Sokáig Illényi Katicával hozták össze őket. Farkas Bálintnak amúgy a múl század ismert riporternője, Poór Klári a felesége évtizedek óta.
Hasonlóan vélekedett néhány bonviván és táncoskomikus is, nyílt titok volt csakis az operettes bennfenteseknek, hogy a színház sármőrjei soha nem kezdtek operettes művésznökkel. Inkább a tánckaros fiúknak udvaroltak...
Persze, nemcsak az operett háza táján rosszalkodnak az álompárok.
Détár Enikő - Rékasi Károly házaspár is álompárként voltak nyilvántartva.
Senki nem merte volna álmodni, hogy Rékasi huszonvalahány évi házasság után jött rá, hogy asszonyt kell cserélni. Aztán rövid időre még megpróbálta újból Enikővel, de nem sikerült. Pikali Gerda nyert.
Talán sikerült meggyőznünk a kedves olvasót: Álompárok nincsenek !
Ennek ellenére az álompár gyártás nem állt le.
Ha két híresség összeáll, azok, ha akarják, ha nem, álompároknak lesznek nekünk bedobva.
Aztán úgyis dobják egymást...

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.