Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2015. November 02. 09:13, hétfő | Helyi
Forrás: MKC SE

Alapszakasz 9. forduló I Váci Városi Sportcsarnok I Ipress Center-Vác - MKC SE

Alapszakasz 9. forduló I Váci Városi Sportcsarnok I Ipress Center-Vác - MKC SE

A nyár folyamán jócskán megerősödött váci együtteshez látogatott a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club az aktuális bajnoki forduló alkalmával.

A közel ötszáz fő előtt zajló mérkőzésen végül papírforma szerinti eredmény született. Jól kezdtük a fordulót és sikerült a Váccal közel húsz percig fej-fej mellett versenyezni. A játékrész utolsó tíz percében viszont vissza esett az óváriak teljesítménye és ez alatt a hazaiaknak sikerült jelentős előnyt építeniük. Ugyan a második félidőben összeszedett játékot nyújtottak a csajok, de a hátrányukon már nem tudtak felülkerekedni. Legközelebb egy hét múlva, egy ugyancsak izgalmas forduló során az MTK-hoz látogatnak a mosonmagyaróvári hölgyek.



Hlavaty Tamás: Ilyen kaliberű csapat ellen eleve nem volt kellőképp agresszív a védelmünk, de ennek tetejébe még a kihagyott ziccereinket és a technikai hibáinkat is kíméletlenül gólra váltotta az ellenfél. Összességében viszont elégedett vagyok a csapatommal, mivel voltak bíztató momentumaink és egy kimondottan összeszedett és akaratos második félidőt produkáltunk.



Vác, NBI-es női mérkőzés
Ipress Center-Vác – MKC SE 33:25 (17:10)


Vác: Bíró – Jovetic 3, Soós 1, Gregorc 3, Basic 4, Farkas 1, Pelczéder 2. Cs.: Tóth 6(3), Hámori 2, Gróz 3(2), Szondi 1, Ertl 2, Liscevic 2, Helembai 3. Edző: Uros Bregar
MKC: Zeljana – Szepesi 1, Gerháth 3, Rajnohová 2, Morena 3, Kiss 2, Katona 2. Cs.: Gyimesi 4, Bouti 2(1), Puhalák 2(1), Hanczvikkel 2, Dombi 2. Edző: Hlavaty Tamás
Hétméteresek: 5/5, 6/2. Kiállítás: 2 perc, 4 perc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 04. 09:33, vasárnap | Sport

Major Veronika bronzérmes női sportpisztolyban

Major Veronika nagyszerű teljesítménnyel, a döntő közben szétlövést is nyerve bronzérmet szerzett a női sportpisztolyosok szombati fináléjában a párizsi olimpián Chateauroux-ban.

2024. Augusztus 04. 09:31, vasárnap | Belföld

Felszentelték a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Bözödújfalu immár nemcsak a falurombolás, hanem a közösség kitartásának, összefogásának és újjászültésének jelképe is