Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2014. Február 24. 10:32, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Apja korabeli pasival villog Miley Cyrus

Apja korabeli pasival villog Miley Cyrus

Ki nem állja a botrányhős énekesnő, ha egy napig nem vele foglalkozik a világ.

Az egykori Disney-sztár belehúzott a polgárpukkasztásba. Pucérkodás, drog balhé és egyéb cirkuszok után, most új pasijával borzolja a kedélyeket, aki bizony az apja lehetne és természetesen nem is akárki a férfi!

Miley Cyrus ex-barátja, Liam Hemsworth hamarabb továbblépett kútbaesett kapcsolatukon, így nem csoda, hogy az énekesnő szingliségi fogadalmát sutba vágva gyorsan keresett magának valakit, akivel boldogságukat a kedves ex orra alá dörgölhetik.

Miley természetesen most is túlzásba esett kissé, neki ugyanis nem volt elég egy saját korabeli ifjú, helyette eddig nem ismert apa-komplexusát éli ki inkább. Választottja nem más, mint a 30 Seconds To Mars, 42 éves frontembere Jared Leto, aki a jókora korkülönbséget leszámítva egyébként meglepően jól illik a tinisztárhoz, erről pedig egy barátjuk is beszámolt:

“Igen, összejöttek. Miley február elején több napig Jared Los Angeles-i lakásában is volt. Mindketten szeretik jól érezni magukat, szeretnek zenéről és művészetről beszélni és nem mellesleg mindketten kényelmesen érzik magukat meztelenül” – nyilatkozta a bennfentes. Vajon elég ennyi egy boldog kapcsolathoz?

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.