Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2015. November 11. 13:05, szerda | Életmód
Forrás: Naurel

Attitude

Attitude

Ahogy sok más természetes terméket gyártó cégek esetében, az Attitude létrehozásához is egy kisbaba megszületése kellett.

A márka megálmodói ugyanis gyermekük születése után döntöttek úgy, hogy a puha bababőrt semmiképpen sem szeretnék a kemikáliáktól hemzsegő termékekkel ápolni.

A fürdőszobai ötlethez a végső lökést egy rákos megbetegedésekről szóló cikk adta, amely beszámolt a felmérésről, amely szerint a rákos megbetegedések csupán 10%-a genetikai eredetű, a többiért az életmód tehető felelőssé. Ebben pedig a káros vegyi anyagoknak kiemelkedő szerep jut.

Úgy gondolták, az embereknek joguk van vegyszermentes háztartásban élni, ezért megalkották saját környezet- és egészségbarát termékeiket, amelyeket napjainkban már 30 országban forgalmaznak.

Kiváló minőségű alapanyagok

Az Attitude készítmények összetevői csak természetes alapanyagokból kerülnek ki, hogy a testápolás és a háztartás is tökéletesen vegyszermentes és biztonságos környezetben történhessen. Mindegyik hipoallergán és környezetkímélő összetevőkből áll.

Szigorúan vett minőség

Az Attitude termékek nem tartalmaznak kemikáliákat, mesterséges színezékeket és illatanyagokat, rákkeltő összetevőket, EDTA-t és NTA-t, sem dietilén-dioxidot vagy dietilén-oxidot.
Tesztelésükkor nem végeztek állatkísérleteket, és kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy beszállítóik is ugyanezen elvek mellett állítsák elő termékeiket.

Kinek ajánljuk?

Az Attitude termékcsalád tagjait azoknak a környezettudatos háziasszonyoknak és férfiaknak ajánljuk, akik vegyszermentesen szeretnék tisztán tartani otthonukat és ápolni saját és családtagjaik bőrét.

Az Attitude széles termékkínálatában a kozmetikumoktól a vegyszermentes tisztítószerig számos megoldást találunk.

A konyhai feladatokhoz öko mosogatószert és mosogatógép tablettát kínálnak. A kellemetlen szagok gyors semlegesítéséhez több környezetkímélő légfrissítő közül is válogathatunk.

A ruhák kemikáliktól mentes tisztítását a folyékony mosószerek, öblítők és folttisztítók biztosítják.

Válaszd Te is az Attitude termékeket, ha vegyszermentes, egészséges otthonra vágysz!

Címkék: attitude, bio, naurel, organikus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 20. 07:18, szombat | Életmód

Együtt kel fel a Hold és a Szaturnusz július 24-én este

Együtt kel fel a Szaturnusz és a Hold a keleti horizonton, és együtt emelkednek egyre magasabbra; a jelenség szabad szemmel is látható lesz július 24-én este 10 óra után az égbolton

2024. Július 20. 07:13, szombat | Életmód

Megnyílt a 33. Művészetek Völgye

A Művészetek Völgye a magyar fesztiválszezon rangidős és abszolút élvonalbeli tagja - jelentette ki a közigazgatási és területfejlesztési miniszter pénteken Kapolcson, a 33. alkalommal megtartott összművészeti rendezvény megnyitóján.

2024. Július 18. 07:53, csütörtök | Életmód

Kékszalag - Mintegy 550 hajót és csaknem 2800 versenyzőt várnak az 56. nagydíjra

Mintegy 550 hajót és csaknem 2800 versenyzőt várnak az 56. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj csütörtöki rajtjára

2024. Július 18. 07:46, csütörtök | Életmód

Már mintegy 2000 embernek nyújtott segítséget a vöröskereszt Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálata

Már csaknem 2000 embernek nyújtott segítséget a vöröskereszt Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálata - közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel.