Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2013. Május 23. 08:42, csütörtök | Helyi
Forrás: Hasznos Hírek

Augusztus 4-ig szünetel a diákhitel igénylése

Augusztus 4-ig szünetel a diákhitel igénylése

Az előző években már megszokott gyakorlatnak megfelelően - a Diákhitel Direkten végzett átállási munkálatok miatt - az idén nyáron sem lehet augusztus 4-ig diákhitelt igényelni.

A hiteligénylés átmeneti felfüggesztésétől függetlenül a Diákhitel Direkt (www.diakhiteldirekt.hu) egyéb funkciói változatlanul működnek, a társaság automata menürendszere folyamatosan elérhető, és a Diákhitel Központ személyes ügyfélszolgálatai is a megszokott nyitvatartási rendben fogadják az érdeklődőket.

Augusztus 5-től a diákhitel-igénylés a megszokott módon történik, a Diákhitel Központ hitel-ügyintézési felületén, a www.diakhiteldirekt.hu oldalon elektronikusan kitöltött és kinyomtatott diákhitel-igénylési adatlapot továbbra is a felsőoktatási intézményekben, az együttműködő bankokban, postákon és takarékszövetkezetekben kell leadni.

A már megkezdett átállási munkálatoktól függetlenül az érdeklődők a diákhitellel kapcsolatos minden fontos információt, tudnivalót magyar és angol nyelven, a nap 24 órájában, a nyári időszakban is megtalálnak a Diákhitel Központ internetes felületén, a www.diakhitel.hu portálon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.