Városlista
2024. július 24, szerda - Kinga, Kincső

Hírek

2012. Július 30. 20:42, hétfő | Helyi
Forrás: Oxygen Media

Augusztus elsejétől lehet pályázni a külpiaci megjelenés támogatására

Augusztus elsejétől lehet pályázni a külpiaci megjelenés támogatására

A mikro-, kis- és középvállalkozások augusztus 1-től pályázhatnak külpiaci megjelenés támogatására az Új Széchenyi Terv keretében

A mikro-, kis- és középvállalkozások augusztus 1-től pályázhatnak külpiaci megjelenés támogatására az Új Széchenyi Terv keretében- hívta fel a figyelmet a vállalatok tevékenységét segítő Export Kooperáció szolgáltató társulás. A pályázat segítségével a magyar piacon szereplő termékeket juttathatnának külföldre a vállalkozások. A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg 3 milliárd forint, amelyből minimum 3 millió forint, maximum 20 millió forint vissza nem térítendő támogatás igényelhető. A pályázatokat jövő március 15-ig lehet beadni.

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent "Mikro-, Kis-, és Középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása" című (GOP-2012-3.3.3 kódszámú) pályázat segítségével a magyar piacon már sikeresen működő, versenyképes termékkel rendelkező vállalkozások a külpiacra lépés olyan alapvetően fontos tevékenységeit is finanszírozhatják, mint a humánerőforrás, az információszerzés, a szakmai tapasztalatcsere, és a piacfelmérések - írja közleményében az Export Kooperáció.
A pályázat meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg 3 milliárd forint, amelyből minimum 3 millió forint, maximum 20 millió forint vissza nem térítendő támogatás igényelhető. A pályázatokat 2012. augusztus 1-jétől 2013. március 15-ig lehet beadni.
A 2011-ben létrejött Export Kooperáció társulás tagjai az M27 ABSOLVO, a Próbakő Kommunikáció, a Raiffeisen Bank, a TARGET személyzeti tanácsadó, és a Taylor Wessing e|n|w|c nemzetközi ügyvédi iroda.
(MTI)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 23. 12:00, kedd | PR

Mennyibe kerül egy weboldal napjainkban?

Ha egy vállalkozásnak van saját weboldala, az számos előnnyel jár. Először is, egy weboldal hatékony digitális jelenlétet biztosít, amely elérhetővé teszi a céget potenciális ügyfelek és partnerek számára világszerte.

2024. Július 23. 08:21, kedd | Belföld

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg

Július közepén kilenc nap alatt 22 országos és fővárosi melegrekord dőlt meg, ebből 13 hajnali melegrekord volt.