Városlista
2021. október 26, kedd - Dömötör

Hírek

2021. Október 11. 08:43, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Autóban találtak kábítószergyanús anyagot

Autóban találtak kábítószergyanús anyagot

Az éjszakai órákban ellenőrizték a rendőrök egy személygépkocsi utasait a hétvégén, akiknél kábítószergyanús anyagot találtak.

Az intézkedés során a rendőrök átvizsgálták a járművet, valamint az azzal közlekedő három férfi ruházatát is, amelynek eredményeként egy kábítószergyanús anyagot tartalmazó műanyag zacskót, cigarettát és dohányőrlőt találtak.

Az egyenruhások a kimlei, barbacsi és mosonmagyaróvári lakosokat a helyi rendőrkapitányságra előállították. Mindhármukkal szemben drogtesztet alkalmaztak, ami egy 22 és egy 26 éves férfi esetében pozitív értéket mutatott, ezért őket a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 26. 13:13, kedd | Helyi

Életmű kiállítás a Huszár Gál Városi Könyvtárban

Radó Gyuláné Kenesei Ilona életét és munkásságát bemutató kiállítás nyílt a Huszár Gál Városi Könyvtárban. A tárlat november 20-ig tekinthető meg.

2021. Október 26. 09:40, kedd | Helyi

Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság - Az ELTE ellen lépett pályára a Mosonmagyaróvár

A Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság, férfi Nyugati csoportjában, az ELTE BEAC-ot fogadta a Mosonmagyaróvár Széchenyi Egyetem.

2021. Október 25. 11:16, hétfő | Helyi

Fának csapódott a 20 éves máriakálnoki sofőr

Túl gyorsan hajtott, elvesztette uralmát a jármű felett és lesodródott az úttestről egy autós szombat reggel Halászi közelében.

2021. Október 22. 09:13, péntek | Helyi

Mosonmagyaróváron is indul a Zöld Busz Program