Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2011. Szeptember 13. 08:47, kedd | Helyi
Forrás: Nyugathír

Az Új Széchenyi Terv is támogatta a rendelőfejlesztést Mosonmagyaróváron

Az Új Széchenyi Terv is támogatta a rendelőfejlesztést Mosonmagyaróváron

Fogászati rendelőjének technológiai fejlesztését valósította meg az Expertdent Kft. Mosonmagyaróváron, ahol modern és kellemes környezetben várják betegeiket.

A Győr-Moson-Sopron megyei cég a minőségi fogászati ellátás mellett elkötelezett, a legkorszerűbb berendezésekre és metódusokra alapozva működő rendelő, amely középpontjában az implantológia áll.

A legújabb implantációs és csontaugmentációs trendek megismerésére és alkalmazására nagy hangsúlyt fektető rendelő két rendelőhelyiségében három széken van lehetőség implantológiai, fogászati és dentálhigiéniai kezelések folytatására, s a város több kisebb fogászati rendelője is küld hozzájuk betegeket panoráma röntgenfelvételek készítése céljából.
Az implantológiai tevékenység indokolta az újabb technológiai fejlesztést, egy CT berendezés beszerzését, ugyanis korábban számos esetben szükség volt a betegek átirányítására egy-egy ilyen felvétel készítése miatt. A városban azonban korlátozott mértékben volt erre lehetőség, így emiatt a kezelési tervek és árajánlatok elkészítése időben elhúzódott.


Az Új Széchenyi Terv „Mikro, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése" elnevezésű pályázat keretében a 27,4 millió Ft összköltségű projektjével közel 11 millió Ft támogatást nyert el az EXPERTDENT Kft. a 3 D röntgenkészülék és a csontpótlásokhoz használandó sebészeti műszer beszerzését jelentő technológiai fejlesztésre, amely 2011. június 1-én vette kezdetét és 2011. június 6-án zárult.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Címkék: expertdent

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 15. 17:17, csütörtök | Belföld

Szent István Nap: a Road Movie Live-on mindenki megtalálhatja a kedvencét

A Road Movie Live évről évre a Szent István Nap egyik legnépszerűbb programhelyszíne, amely az idén augusztus 19-én és 20-án is különleges zenei élményt kínál azoknak, akik kilátogatnak a Műegyetem rakparti koncertekre.

2024. Augusztus 15. 09:49, csütörtök | Belföld

Az idén is nagyot szól majd a tűzijáték Magyarország születésnapján (videó)

Monumentális látványban lehet részük mindazoknak, akik a budapesti tűzijátékkal koronázzák meg a Szent István-napot.