Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Március 09. 07:21, péntek | Sport
Forrás: Felix Promotion Kft.

Balszerencsés második maratoni párosban

Balszerencsés második maratoni párosban

Párosban a második maratoni végén nem volt szerencséje Babos Tímeának és a portugál Maria Joao Köhlernek, az egység 11:9-es szuper tie-breaket követően búcsúzott Irapuatóban.

A nyolcad- után a negyeddöntőben is bajnoki tie-breakba torkollott a Babos Tímea-Maria Joao Köhler magyar-portugál vegyes vállalkozás mérkőzése az irapuatói ITF-tornán, de a kettős ezúttal már nem járt szerencsével.

Timiék a holland Kiki Bertens-Richel Hogenkamp duóval találkoztak, az első szettet 6:3-ra hozták, a másodikat ugyanilyen arányban elveszítették, a mindent eldöntő rövidített játszmát viszont a létező legkisebb különbséggel 11:9-re elveszítették, így a legjobb nyolc között véget ért a menetelésük.

A Felix Promotionnel együttműködő Babos Tímea egyesben első kiemeltként versenyben van, a legjobb 16 között a karibi körútja során korábban már legyőzött, mexikói Ximena Hermosóval találkozik.

Felix Promotion Kft.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 07:54, hétfő | Sport

A 125 éves Ferencváros gólrekordot döntött a Debrecen ellen

A bajnok és kupadöntős Ferencváros 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

2024. Május 06. 07:53, hétfő | Sport

Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Miami Nagydíjat, ezzel pályafutása 110. futamán az első győzelmét aratta.