Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2014. Április 14. 11:41, hétfő | Helyi
Forrás: saját

Bemutatkozik a Modul Bútor

Bemutatkozik a Modul Bútor

Fő profilunk egyedi bútorok gyártása és forgalmazása:
-szoba, konyha, fürdőszoba és irodabútorok, - lakberendezési tárgyak és kiegészítők.

Üzletünkben lakberendezési tárgyak és kiegészítők széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat -bőrképek, virágtartók,lámpák,terítők,konyhai kiegészítők, karnisok, ajándéktárgyak.

Üzletünk 1991. januárjában nyitotta meg kapuit. Kezdettől fogva törekedtünk az egyedi igények rugalmas kiszolgálására mind a bútorok, mind pedig a kiegészítő lakberendezési tárgyak terén.

Törekvésünket segíti a biztos gyártói háttér, amely alkalmassá tesz bennünket az egyedi máretű és stílusú lakossági szoba-, konyha-, eloszoba-, kiegészítő kisbútorok elkészítésére kiváló minőségben, rövid határidovel. Az üzletben bemutatott és azonnal elvihető típustermékek mellett rendelést is veszünk fel a vevő elképzelései, igényei alapján.

A komplett kiszolgálás érdekében foglalkozunk lakberendezési és ajándéktárgyak forgalmazásával is. Mint például karnisok, fali- és bőrképek, lámpák, kerámiák, terítők és egyéb használati tárgyak.

Bútorszerelvények forgalmazása mellett 2005-ben barkácsáruval is bővítettük kínálatunkat. Elsősorban lakossági célra jó minőségu, alacsony árú bútoralkatrészekkel és kiegészítőkkel várjuk kedves vásárlóinkat!

További képek és információk Cégregiszter Oldalunkon. Kattints!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.