Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. December 31. 08:33, szerda | Helyi
Forrás: MKC SE

Bizonyítottuk rátermettségünk, de ezúttal nem ért pontot

Bizonyítottuk rátermettségünk, de ezúttal nem ért pontot

Alapszakasz 11. forduló I Mosonszolnok I MKC SE – Fehérvár KC I 19:21 (7:12)

Parázs mérkőzést láthatott a mosonszolnoki sportcsarnokban a tisztelt publikum. Teltházas támogatás mellett mérkőztünk a felsőházból érkező Fehérvárral. Igaz, pontot nem szereztünk, de sikerült fantasztikus hangulatban és néhány igencsak bravúros pillanattal zárni az évet.

Az ünnepek során zajló fordulóval zártuk le az alapszakasz első felét. A mérkőzés előtt rövid ajándékozási ceremónia színesítette a fordulót. Kiss Évát, Mayer Szabinát és természetesen Tóth Gabit, csapatunk kiválóságát is köszöntötte EB részvétele okán a város polgármestere, Dr. Árvay István.

Az ünnepi előjátékot követően hamar a fordulóé lett a főszerep. A közönség változatos rigmusokkal biztatta a hazaiakat, így a teljes mérkőzés fantasztikus atmoszféra közepette zajlott. Lendületes és parázs összecsapást láthattunk. Az első félidei gyenge teljesítményünket értékesítve öt, néhol hat gólos vezetést szerzett a fehérvári egyesület. A második játékrészben aztán voltak kimondottan bravúros pillanataink, és az összteljesítményünk is érezhetően erősödött. Ennek eredményeként az izgalmas végjáték során többször veszélyeztettünk is, de az állást megfordítani sajnos nem tudtuk. Legközelebb vasárnap, a Vác ellen bizonyíthatunk majd!

Mestermérleg

Róth Kámán nyilatkozta: Nagyon nagy szükségünk volt a pontra vagy pontokra. Azt gondolom, hogy ezt az első 20 perces teljesítményünkkel rontottuk el. Emiatt kellett végig futni az eredmény után. A csapatjátékunk akadozott, és néhol nagyon görcsösen játszottak a lányok. A második félidő során Schneck Réka beállása azt gondolom, hogy adott lehetőséget arra, hogy megfordítsuk az állást, de nem tudtunk élni vele.

Bakó Botond nyilatkozta: Meglehetősen hektikus mérkőzés volt. A kapusok és védelmek domináltak. A mosonmagyaróvári kapusok kitettek magukért, éltek a lehetőséggel. Úgy gondolom ezzel és a nyitott védekezésükkel tudtak komoly zavart okozni a támadójátékunkban. Tudtuk, hogy ez egy nehéz mérkőzés lesz, de megvan a két pont, és ez számit.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.