Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2014. Június 21. 18:00, szombat | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Biztonsági őrökre támadtak

Biztonsági őrökre támadtak

Az M1-es autópálya pihenőjében alakult ki a dulakodás.

A rendőrség ügyeletére 2014. június 20-án 14 óra 13 perckor érkezett bejelentés, hogy az M1-es autópálya 162-es km szelvényében lévő benzinkúton verekedés történt.

A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy a pihenőhelyen és a benzinkút parkolójában külföldi állampolgárok engedély nélküli árusították termékeiket és erőszakos magatartásukkal zaklatták az ott közlekedőket. A benzinkút biztonsági személyzete felszólította a tiltott árusítást végzőket, hogy hagyják abba tevékenységüket. Hangos szóváltás és dulakodást követően a négy fős csoportból egy külföldi nő lábbelijével rátámadt az egyik biztonsági őrre, több alkalommal fejbe ütötte, haját húzta valamint egy férfi az őrt több alkalommal ököllel arcon ütötte. A biztonsági őr társa a további támadások megfékezésére, engedéllyel tartott önvédelmi gáz-riasztó fegyverével két alkalommal a levegőbe figyelmeztető lövést adott le.

A rendőrök a négy külföldi állampolgárt a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a nyomozás elsődleges adatai alapján egy 28 éves külföldi nő és egy 33 éves külföldi férfi ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást és az eset további körülményeit vizsgálja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.