Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2011. Július 13. 14:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Bódi Sylvi Dubairól mesél

Bódi Sylvi Dubairól mesél

Hazánk híres modelljeinek többségéről már számtalanszor felröppent a hír, hogy jólétüket Dubaiban alapozták meg, gazdag üzletemberek szórakoztatásával.

Ezzel kapcsolatban persze egyikük sem tett vallomást, így nem tudni, igazak-e a rágalmak. Most Bódi Sylvi kamerák előtt mesélt arról, igenis járt már Dubajban. 

A modell elmondta, annyi köze van Dubaihoz, hogy nyaralt már ott, és hozzátette, semmi egyéb köze nincs a témához, így ebben az ügyben interjút sem szeretne adni, esetleg ügyvéd jelenlétében. "Most már nagyon elegem van" - tette hozzá bosszúsan.

Sylvi leszögezte tény, hogy járt kint már többször is Dubaiban, de nyaralás, vagy divatbemutató céljából, sőt libanoni barátjával is sokat utazott oda. Kijelentette, belefáradt a cáfolásba, és azt mondja, mindenki gondoljon, amit akar. A modell szerint azonban azokat, akik kint pénzt kerestek a testükkel, sem lehet és kell elítélni. Attól még, hogy valaki ilyesmiből él, még nagyon jó ember lehet - vélekedik.

Címkék: Bódi Sylvi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.

2024. Július 10. 07:57, szerda | Bulvár

A törpemalacok nem kötődnek gazdájukhoz egy új tanulmány szerint

A kedvencként tartott törpemalacok a kutyákkal ellentétben nem kötődnek gazdájukhoz