Városlista
2024. július 23, kedd - Lenke

Hírek

2014. Október 18. 09:26, szombat | Bulvár
Forrás: fullank.com

Bódi Sylvi nem lacafacázott, pucéran csobbant a tóba

Bódi Sylvi nem lacafacázott, pucéran csobbant a tóba

Ismét nem volt szégyellős Bódi Sylvi, aki a minap az orgazmusáról beszélt kamerák előtt. A csinos modell a Celeb vagyok, ments ki innen! mindent látó kamerái előtt úszott egyet, és nem is akárhogyan.
Úgy tűnik, élvezte a meztelen fürdőzést Bódi Sylvi, mint ahogyan valószínűleg azt is, hogy itthon, a tévénézők csorgó nyállal bámulják még mindig csodás alakját. Nos, hogy a dzsungellét után erre sor kerül-e még, nem tudni, ugyanis a szépség a minap a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának többek között a következőket nyilatkozta:
"Két dolog fut most párhuzamosan, az egyik a Playboy megjelenésem, a másik a Celeb vagyok. Egyszerre fog nagyot durranni mind a kettő, és ezekkel búcsúzom. Egy évvel ezelőtt döntöttem el, hogy nem szeretnék tovább ebben a közegben élni, és hál’ istennek, valamennyire meg is tehetem, hogy olyan életet éljek, amilyenre vágyom. De ennél a két felkérésnél még győzött a kihívásokat kedvelő énem. Szeretem feszegetni a határaimat – erre a dzsungel tökéletes. A jubileumi címlapot azért vállaltam el, mert megtisztelő, hogy engem kértek fel. A 20 éves karrierem megérdemel egy méltó zárást".
Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.