Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2016. Január 02. 12:03, szombat | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr Főkapitányság

Bódultan, engedély nélkül vezetett Mosonmagyaróváron

Bódultan, engedély nélkül vezetett Mosonmagyaróváron

A mosonmagyaróvári rendőrök elfogták azt a helyi férfit, aki vezetői engedély nélkül, bódult állapotban vezetett a városban.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság járőrei 2016. január 1-én 21 óra 50 perckor a városban egy személygépjárművet és annak sofőrjét ellenőrizték.

Az intézkedéskor a rendőrök megállapították, hogy V. Tibor 35 éves helyi lakos nem rendelkezik vezetői engedéllyel, illetve valamilyen bódultságot előidéző szer hatása alatt áll. Ezt követően a férfit elfogták, előállították a rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott gyorsteszt kábítószer fogyasztását mutatta ki.

A V. Tibor által vezetett gépjármű átvizsgálásakor a rendőrök a vezetőülés alól egy táskában egy darab patikamérleget, egy nylonzacskóban bruttó 37 gramm fehérszínű kábítószergyanús anyagot, egy másik nylonzacskóban bruttó 33 gramm kábítószergyanús növényi származékot, alufóliában bruttó 20 gramm kábítószergyanús barna színű gyantaanyagot, egy fecskendőben bruttó 28 gramm kristályszerű kábítószergyanús fehér port, valamint 4 darab üres fecskendőt találtak.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon a 35 éves férfival szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. V. Tibor gyanúsított kihallgatásakor elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 04. 09:33, vasárnap | Sport

Major Veronika bronzérmes női sportpisztolyban

Major Veronika nagyszerű teljesítménnyel, a döntő közben szétlövést is nyerve bronzérmet szerzett a női sportpisztolyosok szombati fináléjában a párizsi olimpián Chateauroux-ban.

2024. Augusztus 04. 09:31, vasárnap | Belföld

Felszentelték a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Bözödújfalu immár nemcsak a falurombolás, hanem a közösség kitartásának, összefogásának és újjászültésének jelképe is