Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2012. Augusztus 30. 05:00, csütörtök | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Botrányos reklámban a modell

Botrányos reklámban a modell

Több helyen betiltották az egyik lábbeliket gyártó divatcég reklámját, amiben Candice Swanepoel látható meztelenül.

Amióta Candice Swanepoel a világ elsőszámú modellje, minden magazin és minden divatcég vele akar dolgozni, mert bármi eladható az arcával. Ezért lett ő Brian Atwood cipőtervező legújabb kollekciójának is a hirdetője. Viszont sokat nem fogunk találkozni a dél-afrikai szépség reklámjaival, miután a legtöbb cég és városvezetés betiltotta őket.
Az indoklás szerint túlságosan is erotikusak, és nem a lábbeliket hirdetik, hanem a pornográfiát. Ami a tévéspotról még el is mondható, hiszen Candice meztelenül jön izgalomba saját maga és néhány izmos férfitest látványától. Ellenben az utcai poszterek semmiben sem vadabbak, mint például David Beckham kisgatyás szobra, vagy Eva Mendes farmer promóciói.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.