Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Augusztus 07. 10:07, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Brutális ukrán rablót fogtak el Kecskeméten

Brutális ukrán rablót fogtak el Kecskeméten

Egy hazafele sétáló férfire csapott le a 37 éves ukrán rabló, aki összeverte, majd meglopta áldozatát. Az elkövetőt rövid időn belül elfogták a kecskeméti rendőrök, és jelenleg is letartóztatásban van.

Szórakozni ment egy férfi idén május 6-án este Kecskeméten. Hajnalban, a buliból hazafele sétálva egyszer csak a földön találta magát. A következő pillanatban már egy férfi ült a mellkasán és ököllel ütötte az arcát. A bántalmazás során egy pillanatra még az eszméletét is elvesztette, majd amikor ismét magához tért, a kabátja zsebében turkált a támadója. A sértettnek sikerült lelökni a rajta ülőt, majd segítségért kezdett szaladni. Nem sokkal messzebb meglátott egy tinédzser társaságot és odarohant hozzájuk. A fiatalok mentőt és rendőrt hívtak a bajbajutotthoz – közölte a rendőrség vasárnapi beszámolójában.

Kifejtve, hogy az egyenruhások kiérkezésekor ismét megjelent a rabló, akit az áldozat egyből felismert. A támadó próbálta tagadni tettét, de véres volt a keze és a ruhája. A 37 éves ukrán férfit előállították és őrizetbe vették a rendőrök, a sérültet pedig kórházba szállították a mentőszolgálat munkatársai.

Időközben az is kiderült, hogy az áldozattól a telefonját és közel százezer forintot vett el a férfi, amit a helyszín közelében meg is találtak a rendőrök, és visszaadták a tulajdonosának.

A gyanúsított jelenleg is előzetes letartóztatásban van. A nyomozást a napokban befejezték és megküldték az iratokat az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.