Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2020. Május 13. 11:42, szerda | Kék hírek
Forrás: infovárosok

Büntetőfékezett, balesetet okozott – VIDEÓ

Büntetőfékezett, balesetet okozott – VIDEÓ

Nem tetszett az autósnak, hogy kisorolt elé egy busz a fővárosi XVII. kerületben; büntetőfékkel akart „tanítani”, de ütközés lett belőle.

Közúti veszélyeztetés miatt indított büntetőeljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság a 30 éves, budapesti N. Dániel ellen, mivel május 11-én délután Budapesten a XVII. kerületben, a Pesti úton bevágott egy busz elé, majd indokolatlanul befékezett, így a busz hátulról nekiütközött – közölte a rendőrség oldalán.

Az egyenruhások helyszíni szemlét tartottak, az autóbuszon lévő kamerák felvételeit lefoglalták és az eljárás során kihallgatták a férfit és a busz vezetőjét is. N. Dániel a hirtelen fékezést egy, kutyával magyarázta, ami állítólag kifutott elé. Ezt azonban semmi nem támasztotta alá. Mivel az autó vezetője a fékezéssel veszélyeztette a buszon utazókat, vezetői engedélyét a rendőrök bevonták.

A nyomozók N. Dánielt közúti veszélyeztetés miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését részben elismerte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Kék hírek

BRFK: elfogtak két férfit, akik Forma-1-es jegyek ígéretével vertek át embereket

Elfogtak két férfit, akik a Forma-1 Magyar Nagydíjra és más rendezvényre szóló, de valójában nem létező jegyek ígéretével vertek át embereket

2024. Augusztus 13. 07:54, kedd | Kék hírek

Nagy értékben foglalt le autókat a NAV egy adócsaló cégtől

Több mint 157 millió forint értékben foglalt le autókat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy gépjármű-kereskedő cégtől, amely folytatólagosan szabálytalanul teljesítette adókötelezettségét.

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott