Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2022. Július 13. 14:01, szerda | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Csalássorozat végére tettek pontot a marcali rendőrök

Csalássorozat végére tettek pontot a marcali rendőrök

A polgári nő több mint félmillió forintot csalt ki a vásárlóktól.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy polgári lakos 2021 júliusa és októbere között több internetes aukciós- és hirdetési oldalon olyan különleges régi pénzérméket, alkalmi ruhát, parfümöket és egyéb használati tárgyakat hirdetett, amelyekkel valójában nem rendelkezett. A nőnek 26 vevőt sikerült lépre csalnia -köztük több somogyi lakost is-, akik az áruk ellenértékét postaköltséggel együtt a megadott számlaszámra előre átutalták, ám a megvásárolt tárgyakat hiába várták. A marcali rendőrök a széleskörű adatgyűjtés során azonosították a feltételezett elkövetőt, akit üzletszerűen elkövetett csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki – közölte a rendőrség.

A Marcali Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezte és a 42 éves polgári csaló ellen folyó eljárás iratait a napokban vádemelési javaslattal küldte meg a Marcali Járási Ügyészség részére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Kék hírek

BRFK: elfogtak két férfit, akik Forma-1-es jegyek ígéretével vertek át embereket

Elfogtak két férfit, akik a Forma-1 Magyar Nagydíjra és más rendezvényre szóló, de valójában nem létező jegyek ígéretével vertek át embereket

2024. Augusztus 13. 07:54, kedd | Kék hírek

Nagy értékben foglalt le autókat a NAV egy adócsaló cégtől

Több mint 157 millió forint értékben foglalt le autókat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy gépjármű-kereskedő cégtől, amely folytatólagosan szabálytalanul teljesítette adókötelezettségét.

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott