Városlista
2024. július 25, csütörtök - Kristóf, Jakab

Hírek

2011. Május 10. 23:33, kedd | Helyi
Forrás: Nyugathír

Csillag születik Győrben? Musical- és operett énekeseket keres a színház

Csillag születik Győrben? Musical- és operett énekeseket keres a színház

A Győri Nemzeti Színház zenés tagozata általános meghallgatást tart 20 éves kortól musical - és operett énekesek számára. 2011. május 16-án várják a musicalénekeseket, május 30-án, és június 6-án pedig operett- és musicalénekeseke

A meghallgatás menete a fenti dátumokon: 10 órától tánc-mozgás, 14 órától ének-próza. Az jelentkezőknek táncolni, énekelni és prózát mondani is kell. A musical meghallgatás zenei anyaga letölthető a cikk végén. Az énekeseknek a kiírt dalokon kívül szabadon választott prózával is készülni kell. A hangkarakterenként megadott három dalból egy szabadon választott, de kérik, hogy a másik két dalból is készüljenek föl.
A délelőtti tánc- és mozgáshoz próbaruhát, cipőt hozzanak! Jelentkezni fényképes, rövid szakmai önéletrajzzal (telefonos elérhetőség szükséges). 2011. május 13-ig, a bedemarcsi@gyoriszinhaz.hu címen. A meghallgatás anyaga és pontos részletei a Győri Színház hivatalos honlapján megtekinthető!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Július 24. 08:13, szerda | Sport

Ötgólos győzelmet aratott a BL selejtezőben a Ferencváros

A Ferencváros kedden meggyőző sikerrel kezdte meg szereplését a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjében: a második forduló első, hazai felvonásán 5-0-ra verte a walesi The New Saints csapatát.

2024. Július 24. 08:12, szerda | Belföld

Profession.hu: a magyar munkavállalók elsősorban a bér alapján választanak munkahelyet

A munkavállóknak globálisan állásuk hosszú távú biztonsága a legfontosabb szempont egy állás kiválasztásánál, Magyarországon viszont a bérezés áll az első helyen