Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2017. Március 12. 00:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Nemes Claudia

Csodás hajat Neked!

Csodás hajat Neked!

A szépségipar legújabb fejlesztése, a haj botox, már elérhető Mosonmagyaróváron!

A botox kifejezés és kezelés a kozmetikában már mindennapos dolog. Lényege, hogy könnyen és gyorsan alkalmazható, jól behatárolható és hatásos eredmény érhető el – szinte azonnal. A haj botox vagy más néven kollagénes hajápolás is hasonló látványos megoldásokat kínál.


Kinek ajánlják a kezelést? Kinek nyújt igazi megoldásokat? Melyek azok a problémás területek, hajtípusok, melyekre kifejezetten alkalmas?

Persze, mondhatnánk, hogy mindenkinek jó, és ez is igaz, hiszen intenzíven ápolja és védi a hajszálakat. Ám korántsem gondolnánk, hogy egy dús és egészséges hajkoronával megáldott embernek szólna elsősorban a felhívás.
És ebben is igazunk lenne…

A kollagénes hajkezelés ugyanis azoknak nyújt mától valódi megkönnyebbülést és végre látható és tartós eredményeket, akiknek

  • gyenge
  • vékony szálú
  • töredezett vagy
  • erősen sérült a haja.


Hogyan működik?

Haj Botox vagy kollagénes hajápoló, a hajerősítés nagyon hatékony terméke! A növényi kollagén rendkívüli módon erősíti a gyenge, vékony hajat. Eredményessége abban rejlik, hogy képes átmódosítani a súlyosan sérült, vékony hajszálak belső és külső szerkezetét, valamint visszaállítani a haj természetes rugalmasságát belülről. A kollagén tartalmú hajápolók a legkorszerűbb hajápolási termékek közé tartoznak.

És ha már a modern hajkezelésekről van szó, meg kell említeni még kettő változatot:

  • a JOICO kezelést
  • és a Keratinos hajápolást.

Nézzük is őket sorban:


JOICO Hajkezelés

3-6 hétig tartó hatás, mely képes újraépíteni a hajszálak szerkezetét. Durva tapintású, nehezen kezelhető hajaknál ad biztos megoldást. A dehidratált hajat lebegő, rugalmas és könnyen kezelhetővé teszi.

Miért éppen a JOICO?

A JOICO termékek egyedülálló molekulaméreteinek köszönhetően a haj egész szerkezetét újjáépítik. Így kaphatunk igazán egészséges és tartós eredményt.


Hogyan működik?

A haj töltése normál esetben pozitív, ahol a szerkezete sérül, ott negatív töltés jön létre, ezért a termékeket egy extra pozitív töltéssel látták el, hogy pontosan ott fejthesse ki a hajszerkezet építő hatását, ahol arra a legnagyobb szükség van. Ez az innovatív, egyedülálló hatóanyaggal és technológiával előállított termék ma már több mint 60 országban megtalálható, és a JOICO az egyik leggyorsabban fejlődő márka a nemzetközi piacon.

Keratinos hajápolás


A keratin a haj szerkezetének fontos építő eleme. A keratinos hajápolás hálás szépségápolási hajkezelés, hiszen a keratin a hatását azonnal érezteti. Hajmosás után használva még a nedves hajat is puhává, kellemess tapintásúvá teszi.

A keratin a roncsolt, száraz töredezett hajszálakat feltölti a szükséges tápanyagokkal és gondoskodik a hajszerkezet újjáépítéséről. A keratinos hajápolók rendszeres használatával a károsodott haj visszanyerheti egészségét és természetes ragyogását.

Kik végzik a hajkezeléseket? Kell-e külön szaktudás a termékek használatához?

Jogos lehet a kérdés, hiszen a termékek minősége és a kezelések tartóssága is múlhat a megfelelő használaton. Ezért a profi termékek mellé professzionálisan felkészült fodrászok várják a vendégeket a most nyíló Hajcsavaró Hajszalonban.

A felkészült csapat:

  • Balog Nikolett – aki több, mint 10 éve dolgozik hajkezelésekkel
  • és Papp Regina.

Mindketten szeretettel várják régi és új vendégeiket!

Ezek után már csak egy kérdés marad:

Hol lehet igénybe venni ezeket a szolgáltatásokat Mosonmagyaróváron?

A haj botox, a JOICO és a Keratinos hajápolási termékeket és szolgáltatásokat a HAJCSARAVÓ Szalonban találod!


Cím: Mosonmagyaróvár, Kötélgyártó u. 4.

Bejelentkezés: 06 30 911 0384

Nyitva tartás:
Hétfő – péntek: 8.00 – 16.00
Szombat: 8.00 – 12.00

FB: facebook.com/hajcsavaro

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 01. 16:09, csütörtök | Sport

Kassa ralin járt a Jobbágy - Maricsek versenyzőpáros!

Beszélgetés Jobbágy Ákos autóversenyzővel a 50. Garrett Rally Košice 2024 után.

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.