Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2017. Március 20. 15:50, hétfő | Helyi

Dekoráció, ami gyógyít

Dekoráció, ami gyógyít

A sótégla jótékony hatásai

A sótégla a sóbarlang, sókamra, vagy sószoba egészséges építőanyaga, amely a himalája kristálysóból készül. A legősibb sókristály a Himalája hegységben található, évszázadok óta, kézi módszerekkel bányásszák őket. A só nem más, mint folyékony napenergia mértani szerkezetbe megkötve, ami képes életet létrehozni és megtartani.

Összesen 84 féle nyomelemet és ásványi anyagot tartalmaz, teljesen tiszta, szennyeződés, illetve szennyezésmentes, keletkezésének körülményei és összetétele miatt egyedülálló színválasztékú és esztétikai megjelenésű. A természetes sókristály nem gyógyszer, hanem a szó valódi értelmében élelmiszer. Számos különleges képességgel bír: energiaadó, kiegyenlítő, semlegesítő, salaktalanító hatású. Legismertebb hatásai között szerepel, hogy segíti a relaxációt, hangulatos, meleg fényével nyugtató hatással bír otthonunkban, de dekoratív díszként is szolgál egyben. Semlegesíti az elektromos készülékek (számítógép, televízió, nyomtató) közelében kialakult elektroszmogot. Nincs jobb természetes módszer, mint a sókristályból készített sóoldat.

Különféle design lehetőségeket, egyedi belsőépítészeti megoldásokat kínál használóinak. A sótégla alapvetően Pakisztánból származik, ahol különféle méretekre vágják a téglákat, majd lecsiszolják őket. Mára már ismeretessé vált, hogy gyógyhatása szükségszerűvé vált mindennapjainkat tekintve. Különböző helyeken megvilágítva és melegítve mutatják be őket, de az ínyencek részére zöldések és húsételeket is ezen készítik el. Ismeretes szintén, hogy a sótégla jótékonyan lép fel az elektroszmog ellen is, ami napjainkban igencsak számottevő problémává vált. A kristály a szerkezeténél fogva megbirkózik az elektromágneses sugárzás intenzitásával, így csökken a szervezetet ért káros terhelés. Át kell melegíteni őket ahhoz, hogy elérjék kellő hatásukat, mivel a téglákhoz alapvetően nem tartozik elektromos berendezés. Legegyszerűbben ezt úgy érhetjük el, hogy fűtési edényben felteszünk néhány sótéglát a fűtőtestre. Építhetünk belőle térelválasztót, lepakoló helyet, polcot, és hátulról meg tudjuk világítani. A téglát az izzó leadott hője melegíti át, így már működésbe léphet neutralizálónk.

Semmiképpen se építsünk olyan helyre téglafalat, ahol fennáll a veszélye annak, hogy ledől. Különösképpen kisgyermekek, háziállatok, közlekedő útvonalakra tekintettel legyünk figyelmesebbek. Érdemes kötőanyaggal rögzíteni a téglákat, hogy elkerüljük az esetleges baleseteket. A falazáshoz speciális kötőanyag 70% márványragasztó és 30% fehér cement keverékéből áll.

Címkék: artled, sótégla

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 10:00, kedd | Helyi

Éjfélkor jár le a határidő!

Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet, de nem éri meg az utolsó percekre hagyni.

2024. Augusztus 01. 16:09, csütörtök | Sport

Kassa ralin járt a Jobbágy - Maricsek versenyzőpáros!

Beszélgetés Jobbágy Ákos autóversenyzővel a 50. Garrett Rally Košice 2024 után.

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.